Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - GeForce8800gt...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

GeForce8800gt...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
denis-pugy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denis-pugy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: GeForce8800gt...
    Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2007 u 17:26
kupio sam u subotu tu graficku karticu....670mhz...512mb..(2.300kn) e sada...imam napajanje od 500vata....danas sam kupio od 620.....(1300kn)...problem je ovaj.....ovo drugo napajanje mi je modularno..nikada nisam tako spajao....a cijeli problem je ovaj..kada krenem igrat igricu...igram ju minutu..dvije....i ekran mi se zazeleni..i igrica zablokira...i ne mogu nikaj moram restartat komp......sada je pitanje dali je to do napajanja...ili graficke....? jer pise da trazi od 500vata i vise..i od 600vata i vise....zao sam uzeo ovo od 620vata...da probam sa njim...ali ne znam to spajat...jel zna netko u cemu je caka?...da ne zovemm servis bez-veze ako je neka sitnica...?
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2007 u 20:19
Koje si napajanje imao, a koje sad imaš? Jer nije sve u watima, npr fortron 350W je više nego duplo jači od npr everpower 500W, no pustimo sad to, jer pretpostavljam da si kupio neku mrcinu od napajanja kad si dao tolike bjesne pare (ali ako smijem primjetiti previše si para dao za napajanje, jer za 500-700 kuna si mogao dobiti zvjer koja bi pokretala SLI takvih kartica i još hrpu toga..jedan Fortron od 650W ili Chieftec od 650W bi bio čak blagi overload, pa čak i da imaš quad i 5 diskova i tu karticu komotno bi imao još snage).
Koju si karticu imao prije?
Nekako mi se čini da je kod tebe problem u driverima! Prije svega lijepo deinstaliraj i očisti sve što je vezano za drivere (potraži na netu imaš programčiće za čišćenje drivera) i onda lijepo friško instaliraj najnovije drivere i ne bi trebao imati problema. Ako bude, javi se ;)
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denis-pugy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2007 u 14:07
imao sam 7600gt..a kupio sam Iskreno ne znam kako se zove napajanje...ali sam skuzio da nije stvar u napajanu.....jer sam danas spajao to koje sam kupio....i mogu igrat sve igrice osim pes..ppro evolutiona....kao sto sam naveo...krenem igrat igram minutu..i ekran mi postane zelen..igrica zasteka i moram restartat komp..imao sam neko ja mislim leviteck..tako nekako...i ovo od 620vata sam kupio na maksmiru u onom ducanu hm2..tako nekako oni su mi rekli da uzmem to napajanje.....tako da cu danas probat te drivere koje sam skinuo danas.. tako da tek negdje navecer cu moci vidjeti dali ti novi driveri valjaju..jer sam sada na poslu....

Ažurirao denis-pugy - 18.Prosinac/Dec.2007 u 14:53
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2007 u 14:33
hmm kolko sam ja skužio sve ti radi osim jedne igre? (PES?)..ako je tako onda je vjerovatno problem u igri...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denis-pugy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2007 u 14:53
dsa ali na 7600gt mi radi.....i deinstalirao sam je....i sve... a na 8800gt nece radit...kao sto sam naveo u prethodnoj poruci....zvao sam servis od kartice...i rekli su mi da nema problema da ako zelim da mi mogu zamijent karticu za novu ..ali su mi rekli da probam nabavit drugi pes....da probam na njemu...ne znam stvarno..da a napajanje je ovo ovako pise na kutiji
CORSAIR, HX620W, MODUL AR POWER SUPPLY.....
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2007 u 15:08
mojs savjet je da nabaviš drugi PES i da probaš onda...jer vrlo lako moguće je da je igra u pitanju
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denis-pugy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2007 u 15:11
ma daj nitko to ne igra od mene....a jbg..probat cu danas jos sa novim driverima...pa cu vidjet....cekam  dangy-a da vidim kaj ce on rec
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2007 u 15:42
Ovako, napajanje je mrcina i s napajanjem si miran! Kartica je isto tako jako dobar odabir, jača je od GTS-ice i nešto malo slabija od GTX-ice, tako da će ti sve igrice letit.
E sada, što se tiće tvog problema, ja osobno ne vjerujem da je problem u igrici, makar te ništa ne košta da ju reinstaliraš..
Uglavnom, prvo ti lijepo deinstaliraj drivere, zatim odi u safe mod i s Driver Cleanerom očisti sve što je ostalo od drivera, zatim instaliraj najnovije drivere koje si skinuo s Nvidia-ine istranice.
Jer gledaj, kod tebe je očito problem u driverima, pošto kažeš da si imao 7600GT, a sada 8800GT! Pošto je to različita arhitektura, različiti su i driveri, tako sa starim driverima ne može raditi ta tvoja kartica, a ti očito nisi očistio stare, tako da je došlo do nekog konflikta. I dobro propazi da s neta skineš odgovorajuće drivere, konkretnije ove ako imaš XP, ove za 32bit Vistu ili ove za 64bit Vistu.

Ažurirao Dngy - 18.Prosinac/Dec.2007 u 15:49
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denis-pugy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2007 u 16:03
budem probao to kaj ti kazes.....moguce je da je i   to,,,,a kazes nema nikakve veze ovo....jer je proizvođać moje kartice xfx....ok skinuo sam te drivere koje si ti dao...moramjos skinut ovaj program...a na poslu sam...trebam cekat 25min...da mi rapid share da odobrenje.......da mogu skidat...jer se ne mogu ovdje uzet drugu ip adresu...pa cemo vidjet....hvala...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2007 u 16:59
Nema veze što je proizvođaš tvoje kartice XFX, oni samo spajaju kartice, čip je ionako razvila Nvidia i driveri su za sve jednaki, bio proizvošać XFX, Club3D, Sapphire, Asus, Powercolor, Gainwari ili neki drugi proizvođač...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2007 u 22:03
ništa se ne javljaš, jesi li uspio rješiti problem?
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denis-pugy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2007 u 16:59
ej evo sada sam se domogao neta...stavio sam nove drivere ove koje si mi ti dao....ali nikaj...sada ne mogu igrat niti jednu...igricu......igrao sam jericho... i nakon 20min...mi se ponovi stvar kao na pes-u....ne znam mozda moram drugu maticnu ili procesor....vidjet cu poslije nove.....sada neka stoji...kada ne znam...jbg...sory na cekanju
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2007 u 17:19
jesi li spojio napajanje na grafičku? Jesi li očistio prije instaliranja stare drivere? Probaj pokrenuti 3d mark 06 pa vidi jel će se srušit onda...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denis-pugy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2007 u 17:21
jesam spojio sam.....samo nju na napajanje..sa jednim kabelom....probat cu danas doma sada sam skinuo onaj program kaj si mi rekao pa cu probat....ako ne ubit cu nekoga
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.