Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pomoć u vezi ovog spisska...)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pomoć u vezi ovog spisska...)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
madphoenix View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madphoenix Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pomoć u vezi ovog spisska...)
    Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2007 u 04:47
naime,skinuo sam sa nekog foruma ovaj spisak,a neznam od kog je,pa ako neko ima navedeni spisak na hardu i zna od kog je nek me kontaktira na PP

hvala

Ažurirao madphoenix - 16.Prosinac/Dec.2007 u 04:49
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2007 u 04:54
Jesi li proveravao u podacima o samom fajlu, da kojim slučajem ne stoji neko ime?

Ažurirao darije - 16.Prosinac/Dec.2007 u 04:56
Na vrh
Jureks View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jureks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2007 u 10:34
Probaj samo jednom kliknut na taj File pa pogledaj u donjem lijevom kutu..tamo obicno pise Author: (neko ime)..pa mozda ima tamo..
Na vrh
madphoenix View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madphoenix Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2007 u 13:57
evo ipak piše....neznam dal se ovo tolerira,ali ja bih hitno htio pronaći tog čovjeka,a vjerujem da se neko već mjenjao sa njime,pa ako ima njegov email ili nešto

Miroslav G.

evo neću staviti prezime radi zaštite privatnosti

....aj thx za sad,ako se netko mjenjao s ovim čovjekom bilo bi dobro da mi posalje njegov mail na PP...
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2007 u 16:51
mislim da trazis ovog kolegu---->http://www.divx-titlovi.com/Forum/member_profile.asp?PF=6468

jednom sam mijenjala s njim,ok decko.ako to slucajno nije on,ispricavam se,ali 90% sam sigurna da je smile70

Pioneer of Civil Rights
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.