Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Informacije o kvalitetu filmova i serija
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Informacije o kvalitetu filmova i serija

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2011 u 19:11
Bravo,bolje ovako kad si stavio da se zna,jer ima dosta novih clanova koji neznaju koja je razlika u kvalitetu filma,serija.
Na vrh
papabravo66 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj papabravo66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2012 u 19:23
Šta znači oznaka VODRip?
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2012 u 19:43
Kolega je davno na ovo odgovorio :

Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

... video on demand rip. To su snimke uzete preko ovih usluga. Većinom iz nekih hotela ili slično.

Na vrh
papabravo66 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj papabravo66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2012 u 20:28
Hvala!
Na vrh
wlaki86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wlaki86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2012 u 08:39
hvala puno na ovom iscrpnom objasnjenju,...Wink
Na vrh
wlaki86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wlaki86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2013 u 10:15
WinkWeb rip,jer kvalitet mu je dosta dobarr naročto 720p i 1o80p a pojavi se znatno ranije,pa ako može pojašnjenje,....hvala,..Wink
Na vrh
Laudanum View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Laudanum Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2013 u 11:30
 WEBRip i WEB-Dl jeste snimak kome kao izvor služi neki onlajn ili strim snimak, pošto u Americi postoji praksa da sve možeš gledati onlajn ako se plati i inače se radi o izuzetno kvalitetnom snimku. E sad, WEBRip jeste prerađen taj snimak dok je WEB-Dl nedirnut, izvorni snimak i on je boljeg kvaliteta.  

“There is only one true wealth in all the universe--

living time.”
Na vrh
wlaki86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wlaki86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2013 u 05:40
Originalno postovano od strane Laudanum Laudanum piše:

WEBRip i WEB-Dl jeste snimak kome kao izvor služi neki onlajn ili strim snimak, pošto u Americi postoji praksa da sve možeš gledati onlajn ako se plati i inače se radi o izuzetno kvalitetnom snimku. E sad, WEBRip jeste prerađen taj snimak dok je WEB-Dl nedirnut, izvorni snimak i on je boljeg kvaliteta.  

Hvala punoSmile
Na vrh
miloskunda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj miloskunda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2013 u 15:34
a ovaj kvalitet sta znaci DVDRip X264??
Na vrh
hkirin1 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hkirin1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2013 u 15:59
MKV format, znaći da buš za lijepljenje titlova morao koristit mkvmerge GUI
Na vrh
zoran-stanojkovski View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoran-stanojkovski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2013 u 23:40
Originalno postovano od strane xandra.x xandra.x piše:

Thumbs Up
Germanec
Na vrh
dejmi4 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejmi4 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2015 u 21:35
Da li neko zna sta znaci ova HC oznaka u HC WEBRip, posto znamo sta je "WEBRip i WEB-Dl jeste snimak kome kao izvor služi neki onlajn ili strim snimak, pošto u Americi postoji praksa da sve možeš gledati onlajn ako se plati i inače se radi o izuzetno kvalitetnom snimku. E sad, WEBRip jeste prerađen taj snimak dok je WEB-Dl nedirnut, izvorni snimak i on je boljeg kvaliteta."

Ažurirao icemaher - 01.Ožujak/Mar.2015 u 21:45
©DEJMI® Ako nemate sta pametno da kazete bolje je da cutite.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2015 u 21:45
HC je HardCoded, 
Dumb.and.Dumber.To.2014.HC.HDRip.XviD.AC3-EVO
znaci nalepljen engleski ili bilo koji drugi titl u video snimak, nekad nalazimo nalepljen engleski, nekad kineski prevod. 
Kad pronadjemo primer Taken 3 2014 New Source Subs Free XviD-RAV3N, to znaci da je cisti video snimak bez nalepljenog prevoda.
Na vrh
dejmi4 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejmi4 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2015 u 21:55
Hvala na brzom odgovoru.
©DEJMI® Ako nemate sta pametno da kazete bolje je da cutite.
Na vrh
chrissssssssss View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chrissssssssss Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2015 u 23:18
Dario da li bih mogao da te zamolim da mi odgovoris na par pitanja veyana za sam kvalitet slike filmova,imam nekoliko na koja ne mogu sam sebi da dam  odgovor?
Prvo,da li film koji se kida sa torenta u 1080p rezoluciji koji je skinut sa Blu Ray-a moze da izgubi sam kvalitet slike ?
Drugo,imam film koji pustim u 1080p i u pojedinim trenutcima mi se pojavi sum,i tako nastavi ceo film,pogotovo kad se u samom film scena odvija u toku noci?Ne desava mi se sa svakim filmom
Trece,da li je seventorents najbolji za skidanje,pogotovo novih,filmova u 1080p rezoluciji,ako nije jel ima jos neki sajt
Hvala ti unapred,nadam se da sam ti u sto kracem obimu objasnio probleme sa kojim se susrecem Smile

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2015 u 13:45
Da se ne gubi kvalitet ne bi ni postojali fajlovi od 20GB, već bi svi bili 700MB. Čim se film ripuje gubi se kvalitet, samo je pitanje koji riper bolje sakrije nedostatke.
Iskren da budem, u poslednje vreme imam toliko obaveza da i ne stižem da gledam filmove, tako da nisam baš najkompetentniji da odgovaram na pitanja šta i odakle je najbolje skidati.
Ukoliko neko hoće, nek pošalje kolegi na PM predlog koji su sajtovi najbolji. Kažem na PM da ne bismo kršili pravilo o zabrani piraterije.Wink
Na vrh
srkicom View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkicom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2016 u 23:21
Ajd da pitam ovde mada nije bas za ovu temu. Zanima me odakle se skidaju ove serije koje se pojave ili emituju a vec sutra ih ima na torrentima? Bez reklama su i prekida kao kod nas, mada na ovoj zadnjoj koju gledam Chiocago fire idu najave za neke druge serije, budu i u 1080p i u nekoj manjoj rezoluciji.
Na vrh
Izrael View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Izrael Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2016 u 17:00
svaka čast Darije,kao da si mi čitao misli,pitao sam se što znače oznake i sad sam dobio potpun odgovor,hvala puno.
Želim vam Božji blagoslov
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.