Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Allok RM RMVB to AVI MPEG DVD Converter
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Allok RM RMVB to AVI MPEG DVD Converter

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
badabingo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj badabingo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Allok RM RMVB to AVI MPEG DVD Converter
    Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2007 u 15:17

Allok RM RMVB to AVI MPEG DVD Converter is a powerful RealMedia converter software which can convert RM, RMVB to AVI, DivX, Xvid, MPEG1, MPEG2, VCD, SVCD, DVD, WMV formats. 

It also supports converting RM, RMVB files to DVD-Video files (VIDEO_TS, AUDIO_TS) and VCD/SVCD image (*.bin, *.cue), so you can burn VCD/SVCD/DVD disc easily from RM, RMVB files by using third-party buring tools.

With the powerful RealMedia video decoder inside, Allok RM RMVB to AVI MPEG DVD Converter supports almost all RM,RMVB files, even RealPlayer has not been installed.

It's very easy to use and fast with high quality

http://rapidshare.com/files/67115529/AlloRmRMVBtoAVIMPEGDVD_Converter1_1_.5.exe

Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2007 u 21:18
Nisam znao da je ovo dopušteno.
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2007 u 02:03
Koje?
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2007 u 13:24
Pa stavljanje linkova za download
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2007 u 14:13
Pa čuj, nije zabranjeno, ali mi ipak nismo Warez sajt, pa to do sad nije bila praksa.... Nije zabranjeno, ali nije ni preko potrebno postavljati sve to. No dobro, pregledao sam programe koje je postavio kolega badabingo i mogu ti reći da su to dobri i korisni programi ....
Na vrh
fulljhon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fulljhon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2007 u 14:25
Najbolji su. I svi rade Clap
Na vrh
badabingo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj badabingo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2007 u 14:39
Hvala.... i nadam se da ce vam pomoci

Ažurirao badabingo - 14.Studeni/Nov.2007 u 14:39
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2007 u 14:46
jel netko ,,mozda radi sa dvd lab pro,,ja sam prije prebacivao  iz divx u dvd format ,,super sve ispadne s meniem,ali sad nisam bio dugo radio i da me ubijes ne mogu se sjetiti kako je to islo,pa ako netko zna samo da me malo podsjeti,,skinuo sam tutorijal,ali mi je nejasno kako ubaciti avi(odnosno divx) sve mi se pobrkalo
ajde ako netko zna
danas mi je izgleda dan za postavljanje pitanja
JACK
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2007 u 15:09
Ubi me ako se sećam...Nisam ga koristio odaaaavnoooooo a deinstalirao sam ga... Jel baš hoćeš sa njim da praviš DVD ili....?
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2007 u 15:24
Pa s njim sam do sada radio,,a ako ti znas neki bolji slobodno mi mozes preporuciti,,dakle trebam da na 1 dvd stanu 4 serije da ima meni i da mogu staviti titlove
e sad ako znas neki
JACK
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2007 u 15:35
Imaš ih na forumu,
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=11450
Ili starija verzija NeroVision Express-a ili ConvertX to Dvd...
U poslednje vreme radim samo sa njima....
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2007 u 16:21
ajde mi daj neki link za ConvertX to Dvd taj koji ti imas ,pa cu probati sa njim,pa ako negdje zapnem znam kome se trebam obratiti
i da hvala ti puno unaprijed,dosad si mi uvijek uskakao u pomoc,pa tako i ovaj putsmile106
JACK
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2007 u 20:44
Verzija koju ja koristim je ConvertXtoDvd 2.1.5.173. Ajde ako je ne nađeš, uploadovaću ti...
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2007 u 21:05
Ajde molim  te ,ne mogu pronaci ,sve neki torenti
JACK
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2007 u 23:36
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2007 u 23:42
hvala kolegaThumbs Up
JACK
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2007 u 09:16
kolega darije isprobao sam program,radi perfektno
hvala ti puno na pomoci

JACK
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2007 u 10:52
Nema na čemu i drugi put. Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.