Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 88 minutes - titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

88 minutes - titlovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Ico2005 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ico2005 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 88 minutes - titlovi
    Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2007 u 12:42
Skinuh jučer 8 8 minuta sa Al Pacinom, ali svi titlovi koje sam skinuo ne odgovaraju filmu u tekstualnom dijelu. Naime, film počinje sa razgovorom dviju djevojki o smrti princeze Diane i nastavlja se suÄ‘enjem i iskazom glavnog glumca na tom suÄ‘enju, ali toga u titlovima nema. Na kraju filma kad Pacino razbije mobitel počinje odjavna Å¡pica a u titlovima se nastavlja govor joÅ¡ cca 20-tak linija. IzmeÄ‘u toga razgovori u filmu manje-viÅ¡e odgovaraju titlovima ali je vremensko podeÅ¡avanje ravno čudu. Da li ja to imam nekakvu drugačiju verziju filma ili... Film je skinut sa RS-a. Jeli netko zna o čemu se radi i da li je voljan pomoći?

Ažurirao Ico2005 - 01.Studeni/Nov.2007 u 12:43
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2007 u 14:45
Na vrh
Ico2005 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ico2005 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2007 u 15:25
Nije problem u sinhronizaciji titlova, nego likovi u filmu govore a toga teksta nema prevedenog u filmu, na početku filma nedostaje prijevoda za cca 8 minuta, a na kraju ima viška. Da li postoji mogućnost da se kino-verzija filma razlikuje od DVD verzije po sadržaju, izmjenjenim scenama i sl...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2007 u 15:33
Koja ti je verzija filma? Da nije unrated ili...?
Na vrh
Ico2005 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ico2005 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2007 u 22:06
Nemam pojma, u infu o filmu ne piše ništa. Izgleda da ću skidati drugi... A baš je rip OK, 1.45 GB, 5.1 zvuk, slika jako dobra :(
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2007 u 02:24
To je verzija koju ja trenutno skidam. DVDRip.XviD.AC3-PRoDJi

Postavicu engleski titl, pa probaj da prema njemu prilagodis postojeci prevod.

Ako ne uspes, skidaj drugi. Ali steta, jer odlicna je slika Wink

Edit:  Postavljen.

Ažurirao BANDA SONORA - 02.Studeni/Nov.2007 u 02:35
Na vrh
Ico2005 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ico2005 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2007 u 15:31
Probat ću pa javim...
Ništa od toga. Ne ide pa ne ide. Odustajem...

Ažurirao Ico2005 - 03.Studeni/Nov.2007 u 21:46
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2007 u 01:19
Zao mi je sto sam ti rekao da se gnjavis s tim. Ne moze. Evo skinuo mi se film, probao sam da prilagodim prevod, ali ne ide.
To je neka posebna verzija filma koju mi imamo.

Pogledao sam sa engleskim titlom, odlican je film Wink
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2007 u 02:47
Pa ne mogu se baš složiti sa tobom. Extra može da bude samo zbog Al Paćina, ovako, da njegovu ulogu igra neki nepoznati glumac, film bi bio oko (ili možda ispod) proseka.... Već viđeno, predvidljivo....buuuu Za uzimanje para...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2007 u 03:51
Hm, što si tako oštar? Čitao sam te kako hvališ mnogo gore filmove.
Ne bih rekao da je baš toliko predvidljiv...

Jel gledao još neko?
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2007 u 06:12
Ja sam gledao i meni je na prvi pogled film dobar ,,, ali sto kaze Darije da je glumio neki drugi glumac cisto sumnjam da bi mi se svideo ,,, tu je Al PAcino svojim likom i pojavom spasao film od propasti ,,,

Ažurirao dr koks - 05.Studeni/Nov.2007 u 06:13
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2007 u 13:39
Ma kakve propasti? Film stoji, ko god da je igrao taj lik (a super sto je to bas Pacino!).
Pusti darija, on je u stanju da pohvali i Predstavljam Chucka i Larija samo zbog buljuka poznatih glumaca. A šta mogu poznati u sh*t filmu, bez suvisle price? Pogledajte sami. 
U americkoj kinematografiji opterecenoj rimejkovima svega i svacega, raznoraznim hostelima, super i spajdermenima, hanibalima, teksaskim testerama, tarantinom & rodrigezom koji snimaju jedan isti film jos otkad sam usao u pubertet, meni licno dragocen je svaki pokusaj plasiranja neceg novog, svoje sopstvene price iza koje stoji autor.
Ima mana, mogla je biti bolja, ali i ovakva je OK.

Naravno, sve je stvar ukusa. Ovo pise covek koji je zaspao na sva 3 dela Saw-a (a cetvrti nije gledao) Embarrassed
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2007 u 14:52
Gde sam ja majke ti hvalio Čaka i Lerija.....???
I naravno o "ukusima se ne raspravlja"... Ali hoćeš da kažeš da je "88 minuta" originalan.... Ajde molim te.... Moj ukus je dosta čudan i zna da zavisi od trenutnog raspoloženja i očekivanja... Al Paćino mi je jedan od omiljenijih glumaca i za sve njegove filmove unapred imam dozu subjektivnosti, ali mi je ovaj film tako nebitan i čini mi se da je napravljen čisto da bi se na "imenu i delu " Al-a uzelo još malo para (pa ovo se i rimuje :-) )...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2007 u 15:52
Recimo da si bio vrlo blag prema Chucku i Lariju na Dnevniku gledanja filmova.
Kad kazem "originalan", ne mislim na kvalitet, vec samo na to da je film/scenario originalno autorsko delo (nije radjen prema stripu, knjizi, drami, drugom filmu). Uradila su ga ta dva tipa, Jon Avnet i G. S. Thompson, sami, iz svoje glave. A to je danas retkost u americkom filmu. Ako on tebi tu i tamo zalici na nesto vec vidjeno, pa boze moj. Nema niceg novog pod suncem, samo pravi genije u stanju je da plasira staro kao novo i nevidjeno.

I meni je Al Pacino br. 1, ali zanimljivo, u ovom filmu mi nekako nije vazan...film bi se drzao i bez njega.
I da, Kara Unger je sjajna Embarrassed

Pa zar niko osim nas 3 nije gledao 88? A Ico nema prevod...Confused
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.