Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Externi HardDisk
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Externi HardDisk

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
john_smith View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj john_smith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Externi HardDisk
    Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2007 u 11:09
Zbog svima poznatih kolekcionarskih problema sa CD/DVD oko skladistenja pronalazenja, u poslednje vreme planiram da kupim Externi HD, tacnije da svoju kolekciju prebacujem na Externe HD.

Pa me pre svega zanimaju vasa iskustva i misljenja o tom pitanju !

(P>S>video sam da vec postoji slicna tema ali je zakljucana) 

Ažurirao john_smith - 01.Studeni/Nov.2007 u 11:10
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2007 u 11:31
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2007 u 13:57
Samo izbegavaj WD MyBook edition.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2007 u 14:34
a jel zna neko neku dobru marku hteo bih da uzmem samo zbog prefrljavanja vecih fajlova. primer nek bude 30gb external, na usb-u, ili kako to ide nije mi poznato.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2007 u 14:40
Pa odlican  je Western Digital, samo nemoj te koji su pravljeni kao externi, konkretno to govno MyBook.

Evo recimo ovako:
500 GB Western Digital WD5000AAKS S-ATA II 16MB
To spakujes u USB external box 3,5'' i to je to.

Naravno, mozes i od 300 GB.

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2007 u 14:52
Uzmi neki disk i ladicu za njega, nikako ne kupuj gotova rješenja jer se ne isplati...jedino ako ti novci ne igraju ulogu...
Uzmeš si usb ladicu za disk i neki disk kapaciteta koji ti odgovara i rokaj...ja imam tako 3 usb ladice s diskovima da razno razna seljakanja, backup i privremenu pohranu filmova, svi su 200GB (IDE) i u Icy Box ladicama i rade ko urice...a što se stavljanja kolekcije na hdd-ove tiće, za sada ne razmišljam o tome jer je gigabajt na disku još uvijek skuplji od gigabajta na dvd-u...za sada :)
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2007 u 17:03
a jel ima manjih primer od 30 gb, ja jednom sam video na usb-u i adapteru na struju ukljucen. a ima li i samo na usb-u i prenos i napajanje da uzima od pc. i koja je cena za 30gb. hvala
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2007 u 17:18
30 GB??! Oooops, moja greska. Mislio sam da si reko 300.
Pa sad, bas od 30 ne znam...ima od 40. Na USB i napajanje u struju, normalno.
Cena za 40, verovatno sitnica Wink
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2007 u 17:45
evo bas sad sam pitao kod nas u Kumanovu, external od 80gb, u nekim box-om je ravno 65eura. ok hvala. ipak mislim da ce mi i neki usb stick zavrsiti stvar od 12gb. Cool
Na vrh
john_smith View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj john_smith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2007 u 17:48
Znaci obican hard i externu USB kutiju!!!

Meni kao sto rekoh treba iskljucivo za kolekciju filmova!
Jeste skuplje ali stedi prostor i vreme (npr imam od jednog rezisera filmova na razlicitim DVD + na jos nekoliko CD, desi se i da neki ne mogu da nadjem- ovako sve u svoj folder i gotovo)

"500 GB Western Digital WD5000AAKS S-ATA II 16MB
To spakujes u USB external box 3,5''" - -ima isto zasebno napajanjeUnhappy (u struju)???

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2007 u 18:01
Naravno, u struju. Nikad nemoj preko PC.
Hard od 500 i kutija trenutno u Beogradu te dodje 11.500 do 12000 dinara (a ima i za 17000, ako natrcis na majstora!)
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2007 u 08:14
jep tak ja imam disk u ladici.ja bi ti preporucila seagate disk,evo ja recimo imam taj od 320 GB u ladici i super radi.naravno ladica mi ima zasebno napajanje u struju Smile
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
sipa View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sipa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2007 u 21:03
imam lose iskustvo sa hdd u rack-u, promenio sam par komada i sad sam odustao. Jeftiniji su diskovi, mislim dvd od sve te zezalice, jer mi je par puta sve otkazalo i rackove sam bacio.
bolje golub na grani, no guska u krevetu
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.