| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
laptop savjet |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Seven Of Nine
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 22.Rujan/Sep.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 481 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: laptop savjetObjavljeno: 21.Listopad/Oct.2007 u 12:50 |
|
namjeravam kupiti laptop,pa bi vas prijatelje zamolila da mi savjetujete koji bi bio dobar,a da je i cijenom prihvatljivo
![]() evo,napisat cu neki minimum sto bi lap trebao imati,a dalje preporucite koji bi model bio dobar,itd.cujem da su u zadnje vrijeme dosta acerovi laptopi u igri ![]() znaci ovako:bez da su win ili linux gore,to bezveze digne cijenu do nebesa,proc netreba biti neka mrcina,5-in-1 card reader,15.4 TFT ekran,zvucnici dobrodosli,DVD±RW DL,disk od 80 GB na vise,512MB DDRII,S-video/TV-out, i obavezno da ima 802.11 a/b/g wireless LAN.eto,to bi bio neki minimum,pa vas molim,ako imate neki prijedlog,tu sam ![]() e i jos da naglasim,laptop mi nece sluziti za igranje igara i sl...znaci sto se tog dijela tice,netreba biti neki jaci. Ažurirao Seven Of Nine - 21.Listopad/Oct.2007 u 12:51 |
|
|
Pioneer of Civil Rights
|
|
![]() |
|
Seven Of Nine
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2007 u 18:50 |
|
nitko ne zeli pomoci? :'(
|
|
|
Pioneer of Civil Rights
|
|
![]() |
|
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2007 u 19:09 |
|
Uvek, seven
Ali izgleda niko nije upucen.
Jedini lap koji sam imao je neki ASUS. Imao je hard od 80, to je sve cega se secam. Bio je super, ali morao sam da ga prodam
|
|
![]() |
|
Seven Of Nine
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2007 u 08:17 |
|
valjda ce se nac netko ko ce znat malo vise o tome,treba samo malo pricekati
gore sam napisala da sam cula da su acerovi dobri,sad mi frend veli da i nisu bas i sad kome vjerovat
|
|
|
Pioneer of Civil Rights
|
|
![]() |
|
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2007 u 20:29 |
|
Seven, evo dva acera koja sam probao: ACER Aspire Intel Core2Duo T7300 (2GHz/4MB/800FSB) SantaRosa platform, Intel 965PM chipset, 2GB DDRII (2 x 1GB), 250GB HDD SATA (5400rpm), DVD-RW dual layer, NVidia GeForce Go 8600GS 512MB GDDR2, 15.4" WXGA 1280x800 HighBrightness (210nit), Integrated WebCam 0.3MPix, S-Video TV out, Dolby certified surround sound system, S/PDIF, 4xUSB, HDMI, Expresscard, 5-in-1 card reader, Infrared, FireWire, Modem, G-LAN, WLAN 802.11 a/b/g/Draft-N, 12 function buttons, 8 cell 71W battery life up to 3:30h, težina 3kg, garancija 1 godina, Microsoft Vista Home Premium
Ovo gore je najskuplja varijanta i ne znam da li ti se isplati. A ovaj sledeci je jeftiniji. Ali obican procesor, nije dual core.
ACER ASPIRE 5310-300508Mi CELERON M520,1.6GHz,512MB,80GB SATA AKCIJA ,AKCIJA, AKCIJA * Garantni rok- 12 meseci Integrisane komponente * Integrisana mrežna karta * Integrisana bežična mreža * Integrisani čitač kartica * Tip integrisane grafike-Intel GMA 950 Tehnička specifikacija * USB konekcija * Proizvođač-Acer * Tip mrežne konekcije-RJ-45 * Kapacitet HDD-a-80 GB * Tip procesora-Intel * Operativni sistem-Linux * Veličina memorije-512 MB * Arhitektura procesora-32-bit * Brzina procesora-1.6 GHz * Dijagonala ekrana-15.4 Inča * Model procesora-Celeron M * Brzina mrežne transmisije-10/100 Mbps * USB verzija-2.0 (480MBs) * Tip optičkog uređaja-DVD-Recorder * Tip memorije-SODIMM 200 pin DDR2 667 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |