Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - TREBAM SAVJET
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

TREBAM SAVJET

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
jack View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: TREBAM SAVJET
    Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2004 u 19:36
JEL MI MOZE NETKO RECI  PREKO KOJEG SE JOS PROGRAMA MOZE PREBACITI DIVX U MPGE FORMAT.,KORISTIM VIRTUAL DUB,I DOSAD NISAM IMAO PROBLEMA SA NJIME,ALI IMAM FILM LION KING 1 KOJI SE NE MOZE PREBACITI ODNOSNO ISPISAO MI JE DA FALE NEKI KODOVI U VIRTUAL DUB,DOK MI SE OSTALI FILMOVI NORMALNO PREBACUJU,,DALI NETKO ZNA U CEMU JE FAZON,.AKO DA MOLIM VAS HITNO MI TREBA POMOC OKO RIJESAVANJA OVOG PROBLEMA.I JOS SAMO OVO ZASTO NA VIRTUAL DUB VERZIJA 1.3 JEDINA IMA PROGRAMCIC U SEBI ZA UBACIVANJE TITLOVA,DOK OSTALE VERZIJE NEMAJU,.AKO NETKO ZNA NEKA SE UKLJUCI U OVU TEMU,POZDRAV JACK,..,
JACK
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2004 u 20:52

Ubuduce prije neg napises post kao ovaj tvoj sta si bio napiso "Zar nitko nezna rjesiti problem" napisi bar nekoliko dana nakon sto nitko ne odgovara a ne sat vremena ili kolko si vec kasnije napiso...

Probaj neki DivFix ili nesto slicno pokrenuti na lionkingu pa ak neki program popravi onda samo kad popravi normalno u virtualdubu promijeni... Sto se tice titlova, pojma nemam zasto...

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,223 sekundi.