| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
TREBAM SAVJET |
Odgovori
|
| Korisnik | |
jack
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 14.Studeni/Nov.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 377 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: TREBAM SAVJETObjavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2004 u 19:36 |
|
JEL MI MOZE NETKO RECI PREKO KOJEG SE JOS PROGRAMA MOZE PREBACITI DIVX U MPGE FORMAT.,KORISTIM VIRTUAL DUB,I DOSAD NISAM IMAO PROBLEMA SA NJIME,ALI IMAM FILM LION KING 1 KOJI SE NE MOZE PREBACITI ODNOSNO ISPISAO MI JE DA FALE NEKI KODOVI U VIRTUAL DUB,DOK MI SE OSTALI FILMOVI NORMALNO PREBACUJU,,DALI NETKO ZNA U CEMU JE FAZON,.AKO DA MOLIM VAS HITNO MI TREBA POMOC OKO RIJESAVANJA OVOG PROBLEMA.I JOS SAMO OVO ZASTO NA VIRTUAL DUB VERZIJA 1.3 JEDINA IMA PROGRAMCIC U SEBI ZA UBACIVANJE TITLOVA,DOK OSTALE VERZIJE NEMAJU,.AKO NETKO ZNA NEKA SE UKLJUCI U OVU TEMU,POZDRAV JACK,..,
|
|
|
JACK
|
|
![]() |
|
Bikonja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 22.Studeni/Nov.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 290 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2004 u 20:52 |
|
Ubuduce prije neg napises post kao ovaj tvoj sta si bio napiso "Zar nitko nezna rjesiti problem" napisi bar nekoliko dana nakon sto nitko ne odgovara a ne sat vremena ili kolko si vec kasnije napiso... Probaj neki DivFix ili nesto slicno pokrenuti na lionkingu pa ak neki program popravi onda samo kad popravi normalno u virtualdubu promijeni... Sto se tice titlova, pojma nemam zasto... |
|
|
Kad narastem, bit cu normalan...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |