Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - jel ima neko prevod za High School Musical'06 i 07
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

jel ima neko prevod za High School Musical'06 i 07

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
obradsvraka View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj obradsvraka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: jel ima neko prevod za High School Musical'06 i 07
    Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2007 u 22:57
bio bi zahvalan ako neko ima prevod za High School Musical 2006 i 2007 trazim vec dugo i ne mogu nigde da nadjem...
Na vrh
jbt47 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jbt47 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2007 u 23:09
Imam ti za High School Musical Concert, ako ti može pomoći.
Vive l'amour
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj obradsvraka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2007 u 17:12
ne znam da li je to to ali ako ti nije problem posalji mi
Na vrh
jbt47 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jbt47 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2007 u 23:11
Sutra navečer ću ga okačit na site pa pogledaj.
Vive l'amour
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj obradsvraka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2007 u 14:05
hvala ti puno, nadam se da je to to
Na vrh
jbt47 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jbt47 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2007 u 23:15
Okačen ti je na siteu.

Vive l'amour
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj obradsvraka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2007 u 16:53
skinuo sam onaj prevod ali nije to. nasao sam prevod na eng, da li znas ko bi mogao to da mi prevede?
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2007 u 19:04
Originalno postovano od strane obradsvraka obradsvraka piše:

skinuo sam onaj prevod ali nije to. nasao sam prevod na eng, da li znas ko bi mogao to da mi prevede?

Kako mislis nije to, nije za taj film ili ne odgovara za tvoju verziju filma? Kasni ili zuri prevod ,,, ?
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj obradsvraka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2007 u 19:10
nije za taj film
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,267 sekundi.