Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ne mogu uploadirati titlove
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ne mogu uploadirati titlove

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
pygmalion View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pygmalion Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ne mogu uploadirati titlove
    Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2007 u 10:42
Vec sam dosad uploadirao nekolicinu titlova bez ikakvih problema.  Od prije neki dan, to vise ne mogu ciniti.  Nije mi jasno zasto, radim sve isto kao i prije - zipam titl, dajem drukcija imena...

Mozete li mi pomoci?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2007 u 14:34
Kolega, mogu ti pomoći, ali moraš da sarađuješ.... Ja ti pošaljem poruku, ti ne odgovaraš.... Ajde da se čujemo na PM da to sredimo!!!
Na vrh
pygmalion View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pygmalion Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2007 u 14:47
Oprosti, ali nikakve poruke nisam dobio.  MOzes reci na koju adresu si mi slao?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2007 u 15:20
Evo, opet te nema!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.