Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Berlin Alexanderplatz
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Berlin Alexanderplatz

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
vickoi View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vickoi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Berlin Alexanderplatz
    Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2007 u 19:57

Evo danas sam skinuo jedan od 14 delova Fassbinderove serije Berlin Alexanderplatz.Jedva sam dočekao da  se ova serija pojavi na dvdu i prvo je sledilo oduševljenje...ripovi koji se mogu skinuti sa mulca su i više nego zadovoljavajući ali avaj nigde na netu ali baš nikakvog titla... jezik je naravno nemački tako da sam svratio potražiti ovde savet.Hoće li se pojaviti ikakav titl,prevod na naš nije problem..ali prebacivanje sa starih VHS ripova je katastrofalno mukotrpan posao i nadam se da neće biti potrebe za tip...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,171 sekundi.