Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titlovi.net - kritike (ali i pohvale)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titlovi.net - kritike (ali i pohvale)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titlovi.net - kritike (ali i pohvale)
    Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2007 u 10:19
Želeo bih da čujem vaše mišljenje o radu administratora i moderatora ovde. Kad ovo kažem mislim na prave članove a ne klonove, jer će ovi drugi biti brisani bez da se trepne.
Iznesite slobodno sve ono čime niste zadovoljni, šta bi menjali, i naravno sve to obrazložite... Ovaj forum postoji zbog nas (mislim na sve članove, bez obzira na grupu kojoj pripadaju) i bilo bi lepo da ga prilagodimo svima, bar koliko se to može... Nismo mi (admini/moderi) nešto specijalno, već smo tu da bi radili baš ovo što napisah... Pomogli svakome u svakom trenutku, održavali forum u dobrom stanju, brinuli se da nema vređanja po bilo kojoj osnovi...

Ponavljam još jednom: SLOBODNO RECITE ŠTA MISLITE O "VODITELJIMA", AKO TREBA I PONAOSOB I ARGUMENTUJTE NAVODE...Nemojte misliti da ovo sve pričam iz kurtoazije, jer nije tako, stalo mi je do vašeg mišljenja i svakako ću uvažiti vaše sugestije. Nijedan post pravih članova neće biti obrisan niti će povlačiti bilo kakve posledice. Probajmo da napravimo jednu veliku grupu ovde, kojoj će zajednička biti ljubav prema filmovima, a ne non-stop neka svađa, prozivanje, vređanje, pljuvanje po ovoj ili onoj osnovi...

p.s. naravno iznesite i pohvale na naš račun - nadam se da ih ima.LOL

Ažurirao darije - 29.Kolovoz/Aug.2007 u 18:40
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2007 u 00:10
hmmm
izgleda da se virus sa b92 prosirio? (salim se)
ovako obrisan je post gde kazem u zajedljivom tonu da mi se cini da je je neki post (a verovatno i poster) letnuo u zadnjih 5 minuta.
a to sam napisao jer je stvarno neki lik sa glupavim nickom napisao post prepun kritika na racun darija i dejan-sl (a to mu je bio i 1. post sto znaci da je namenski otvorio nalog samo zbog toga)... njegov post je nestao, ja sam to prokomentarisao u saljivom tonu.. a sad nema ni jednog ni drugog sto znaci da novi moder se jos uci ili da stari moderi brisu ono sto im se ne svidja, a posle i uklanjaju tragove... :)

ali meni nije bio cilj da kritikujem vas jer ste prema meni bilo uvek fer... i nije me briga za zajedljivi komentar... ali fakat je da je neki mod/admin ukokao novog usera koji je hteo da raspali vatru...
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2007 u 00:49
a ti bi vec trebao znati kolega da su to oni mutavi klonovi...i da se to brise cim se pojave.....tako sta nije potrebno da bude na sajtu i da vrijedja sto clanove ,admine i modere..........i takav ce svaki biti obrisan koji god bude vrijedjao.......
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2007 u 01:33
xWOLf, dugo si na forumu i znaš da ti klonovi znaju samo da seru, ništa drugo! I da, u pravu je Dejan: ta žgadija će biti brisana, jer ne zaslužuje da bude ovde!!!! To nisu pravi članovi i nikad nisu ni bili. Pravi članovi imaju punu slobodu ovde i ja sam prvi koji će prihvatiti svaku kritiku od ljudi koji su na forumu, koji učestvuju u njegovom radu, bilo godinu, bilo dve ili dva dana,pomoći, posavetovati... Za svakog sam tu kao i moje kolege moderatori (o administratorima da i ne govorim). Zato molim sve članove, ne klonove, da iznesu svoje mišljenje o našem radu i njihovi postovi, koliko god kritički bili sigurno neće biti obrisani,klonovski sigurno HOĆE. Pa ljudi, mi smo svi zajedno ovde.... i valjda nam je cilj da forum bude što bolji... Pozdrav svim pravim članovima...
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2007 u 04:45
ma to uopste nije bitno
ne morate da se pravdate sad, a pogotovo meni

sta znam verovatno ste i u pravu, a meni je onaj licio na Emila Skodu po XXX put

nego je glupo ispalo da se to desi bas na topicu o samozivim uobrazenim i drskim moderatorima/u na b92... Meni to svakako nije bio cilj, jer sam stvarno ljut i razocaran zbog onoga sto su mi uradili na b92 (proci ce, znam)... Ovde je druga prica, imao sam i ja momenata kada sam se svadjao pa cak i vredjao pojedince na forumu, a opet sve zbog prevodjenja i odnosa prema istim - i ja sam poslednji koji bi se zalio na odnos prema meni, jer cak i onda nisam dobio cak ni verbalno upozorenja a kamoli nesto drugo (ne racunam ono sa avatarom, hehehe). Sad, ima ljudi koji su i ovdi prosli "k'o bos po trnju" ali zelim da verujem da su to i zasluzili tj. da su moderatori imali jak razlog da to urade...

I tako dalje, no nebitno... nemorate da se pravdate, nego daj neka napise jos neko nesto o b92, heheheh.... (nemojte da se sekirate oni su gori od vas....)

pozdrav!
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2007 u 11:07
Nije to nikakvo pravdanje, već razdvajanje klonova od članova. Članovi imaju slobodu govora ovde, kao što si i ti naveo i sigurno im nee biti izbrisan post, jer nije "podoban", u to te uveravam, jer, kao što rekoh, želim da čujem kritiku od pravih članova "Titlovi.net", a klonovi nemaju ama baš nikakva prava. Čim se uoči neki, briše se bez pardona....
E sad, pazi jednu stvar. Ne znam da li si nekad bio moderator ili administrator na nekom forum? To su dosta zajebane funkcije, pogotovu kad na vratu imaš provokatore, bukadžije,šljam... Znaš, čitajući tvoj prvi post, razmišljao sam da li da uopšte pišem nešto, jer sam znao da će klonovi (koji su inače redovni posetioci - ne znam samo šta traže ovde kad imaju svoj forum) to iskoristiti u svrhu napada na mene i Dejana - bio sam u pravu!!! Znaš ovakve teme su izvor mogućih sranja i neki admini/moderi jednostavno neće da imaju problema i odmah ih zatvaraju , brišu ili šta već... Takav ti je slučaj sigurno i sa b92.... što ja ne odobravam, ali je to linija manjeg otpora + tamo postoji politička cenzura, što je još gore, po pitanju problema...
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2007 u 11:55
Pohvale tebi kao najaktivnijem. Stvarno si dosta posvecen ovom forumu i ne znam odakle ti tolika zelja i toliko vremena. Ja ne bi izdrzao ni sat vremena. A pri tom bi bilo 35 BAN-ova.

Pohvala i Dr.Koksu na odrzavanju uploada.

Doduse nisam zadovoljan postavljanjem titlova za serije. To bi trebalo nekako resiti. Dovlace se titlovi sa PO i to na veliko. Po mom misljenju, i onaj sajt treba da ima posetu. Korisnici su poceli da se trkaju ko ce vise titlova za serije okaciti (i izbrisati imena prevodioca).

Trebalo bi za svaki okacen prevod za seriju promeniti ime uploadera i staviti recimo "webpartner" ili "prijevodionline".

Izbaciti top listu uploadera.

Gore na vrhu gde pise
Click here - Divx Subtitles :: Divx Covers :: Dvd Covers
izbaciti to i staviti jednom za uvek
TURBO GIGA MEGA uputstvo za koriscenje SubtitleWorkshopa

pa ako to ne vide i opet pitaju kako da nameste
titl.... e onda.... neka nam je bog u pomoci.

Remit2Pejafor3
Najlaksi i najsigurniji nacin da posaljete vase pare pejifor3.

Ažurirao pejafor3 - 29.Kolovoz/Aug.2007 u 11:59
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2007 u 11:59
E čim mi se završe neke obaveze za par dana krećem da pravim najdetaljnije moguće uputstvu za SW na našem i da ga postavim ovde negde na vidno mesto...
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2007 u 12:28
ima jedan problem

filmovi i njihovi rimejci bi trebali imati godine pored naslova prijevoda

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2007 u 13:26
Da, svakako; trenutno to zavisi od samih upload-era, za neko vreme, na novom sajtu će to biti elegantno rešeno....
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2007 u 17:31
-iako nemam neki dugačak staž na ovoj stranici,mogu samo reći pohvale na račun darija,non stop je prisutan brine se o nama ako nam treba pomoć-tu je i tako...što se tiče prijevoda za serije trebamo više odlučiti ali opet je bolje imati veću ponudu na jednom mjestu...a što se tiče uplaudovanja titlova-moje ime ne mora biti pored titla niti mi je to bitno-bitno je da titlovi dospiju do drugih ljubitelja filmova...pozdrav
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,144 sekundi.