Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Patriot (2000) extended edition HITNO!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Patriot (2000) extended edition HITNO!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Patriot (2000) extended edition HITNO!
    Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2007 u 00:03
ima li neko ili moze da mi pokaze download link za iste
jedino sto sam nasao ovde su ENGLESKI titlovi za extended

ima li hrvatski/srpske neko...

neka uploaduje na sajt i/ili mi posalje na mmilekic [at] gmail [dot] com

nisu isti kao za obican film,, ovaj extended je duzi 10 minuta @#$@#@#$
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
juan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj juan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2007 u 15:34
ljudi,ovo nije moguće,ja imam isti problem,pa dajte pomozite,imam već dugo da to tražim,the patriot extended version 2000 divx ar,zahvaljivam unaprijed spasite!!!!! hasta la vista un amigo juan
Na vrh
juan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj juan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2007 u 15:39

me olvide ,adresa  juraga3@hotmail.com   pa ako netko ima taj prevod neka šalje,pozdrav juanBig smile

Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2007 u 17:25
juane ne budi sebican... nego lepo kazi ljudi da uploaduju
pa cemo onda lako uzeti i ti i ja i bilo ko drugi....  samo neka stave u ime "extended" da znamo da je to to...
ja sam vec pripremio sve da rucno prepravim postojeci prevod za patriota za ovo cudo... ali ne bih jos da pocinjem, sve u nadi da neko je to vec uradio/ima gotovo pa da ne gubim vreme....  :)
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
juan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj juan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2007 u 18:40
sebiča... ma ne ,to me nije palo napamet,niti oooooooo%ja nisam takvi!!!!!ovako,samo sam gledajuči drugi kako stave adresu ,i ja sam to napravio!!!!hasta la vista amigo,i nek znaš da i ja jedva čekam prevod!!!!pozdrav juan
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2007 u 21:58
pazi da ne osedimo cekajuci...
:(
Na vrh
juan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj juan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2007 u 02:40
toga se ja bojim,a pomalo i jesam,tako rano!!!!!!pozdrav juan
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.