| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kako pokupiti sve linkove sa nekog sajta? |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bboy_drax
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Survival School Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 531 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kako pokupiti sve linkove sa nekog sajta?Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2007 u 20:12 |
|
trebam pomoc, imam jedan uzasno frustrirajuci problem. na jednoj stranici pronasao sam tonu mapa koje zelim skinut na nacin da sve linkove odjednom ubacim u neki download manager. medjutim ici redom jedan po jedan link kopirat je prenaporano jer ih ima stotine. zanima me jel postoji kakav program koji bi mogao "sakupit" sve linkove sa odredjenog sajta i ubacit npr. u TXT format? evo, ova slika dolje je primjer kako izgleda ta stranica gdje sam nasao mape. znaci, da ja sad ne klikam redom te sitne fajlove meni treba nest da pokupi sve linkove, a ja samo ubacim u download manager (Net Transport) ![]() Ažurirao bboy_drax - 07.Kolovoz/Aug.2007 u 20:13 |
|
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2007 u 01:59 |
|
Verujem da će ti ovo pomoći. Jedino se nadam da koristiš FF?
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/201 |
|
![]() |
|
bboy_drax
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Survival School Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 531 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2007 u 07:16 |
|
pa tko ce drugi neko darije odgovorit:)
puno hvala lega, al nemam FF, jbg
|
|
|
|
![]() |
|
pejafor3
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2007 u 10:17 |
|
Paaa, ne znam kakav ti download manager koristis ali FlashGet ili jos bolje Reget Deluxe ce ti pokupiti sve desnim klikom misa kad kliknes na download all opciju, takodje reget deluxe zna da se snadje i sa raznim fajlovima koji su skriveni iza .php ekstenzije.
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2007 u 11:27 |
Šteta. Ono što sam ti postavio je dodatak za Firefox, znači, ne novi program, već klasičan Download manager u okviru browser-a. Jedan program manje instaliran a jedna opcija više... On ti ponudi za skidanje SVE što u okviru nekog sajta može da se skine, znači, ne samo obeležene linkove, već i klasične slike... Ti samo štikliraš šta ti je potrebno i on kreće u skidanje. Pis Of Kejk. Instaliraj Mozilla Firefox, nećeš se pokajati.... |
|
![]() |
|
bboy_drax
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2007 u 15:33 |
|
hmm... ok idem malo iskusavat, nadam se da ce urodit plodom, hvala jos jednom obojici
|
|
|
|
![]() |
|
bboy_drax
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2007 u 15:46 |
|
uspio sam... k vragu idem trazit pomoc a nisam ni iskusao sve opcije. evo ide ko podmazano...
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |