Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - rapidshare i kako otvoriti skinuti film
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

rapidshare i kako otvoriti skinuti film

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
KrazyM View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KrazyM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2007 u 00:56
Seedovi (engl. - sjeme) su ti likovi koji su već film skinuli pa ga dalje sheraju (šalju nama koji skidamo film).
Dakle, što više seedova, to bolje!

A leechevi su ti likovi kao što si i ti - koji skidaju taj film ili šta već skidaš, pa automatski uploadaju (kao i ti),
kako ga skidaju, automatski moraju i uploadati (nisam uspio samo downloadirati bez uploada),
jer ako download digneš do kraja, a upload na nulu ili tak nešt, ni download ti neće baš ići.

Zaključak: traži torrente sa što više seedova i brže ćeš skinuti s neta šta želiš!
Na vrh
Dino View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2007 u 10:01
Ma ok to sam znao i bez tebe.Ali opet hvala.Bar si htio objasniti.Peace.
StA dA kAzEm A dA nE lAzEm.JeDNoStAvNo NiStA!!!Ha hA hA
Na vrh
vranjesr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vranjesr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2007 u 22:38
Dobro! Skinuo sam najzad sve dijelove filma i kako sam i ocekivao BS ga nije mogao otvoriti.
Ako sam dobro razumio: desnim klikom saljem film u RAR da mi ga otpakuje i nakon sto ga je otpakovao saljem ga na mjesto gdje zelim da pohranim film.
Ako on nije u RAR-u . . . ?
Javicu se. Zao mi je ako cu nekog izmaltretirati, ali forumi  postoje da bi jedni drugima pomagali, pa makar nam se ponekad i digla kosa na glavi.
vranjesr
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2007 u 02:02
Naravno kolega. Slobodno pitaj...

Na vrh
vranjesr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vranjesr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2007 u 08:56
Pa, eto, ovaj film nije u RAR-u, vec nosi oznake 001 do 008, i prvih sedam je po 99MB, a osmi je nesto ispod sedam MB.
Windowsi mi pokazuju da se radi o avi formatima, dok BS pokazuje da je samo jedan, mislim 007, u avi formatu ,dok su ostali za njega u MP3formatu.
Postoji li neko rjesenje za ovakav problem?
Hvala!
vranjesr
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2007 u 09:32
Naravno da postoji. Otvorićeš bilo koji folder. Ideš na Tools->Folder Options->View->i odčekiraćeš "Hide extensions for known file types".
E sad se vrati tamo gde ti je tih osam fajlova. Da li se svi završavaju ekstenzijom .001 , .002 , .003 , .... .008? U tom slučaju skinućeš program HJSplit, instalirati ga, kliknuti na JOIN i učitati fajl sa ekstenzijom .001. Program će ti automatski spojiti sve delova... Kad završiš ovo, čekiraj ponovo "Hide extensions for known file types" i to je to, učitaj prevod i uživaj u filmu!!!Wink

Ažurirao darije - 29.Kolovoz/Aug.2007 u 10:54
Na vrh
vranjesr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vranjesr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2007 u 22:06
Najtoplije zahvaljujem na uputstvima. Ono sa HJSplit-om besprjekorno funkcionise!
Hvala, hvala,hvala!!!Big smileBig smileBig smile
vranjesr
Na vrh
slvk_22 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slvk_22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2008 u 02:23
posto je ovo tema o rapidu ima pitanje, nameravam da platim onaj premium acaunt, pa me zanima da li neko zna, da li tada moze da se skida vise filova od jednom da ne sedim pored kompa, da cekam da se jedan deo skine pa da ukljucim i sve tako redom, nego kako jedan deo skine da se sam prebaci na drugi dog neskine ceo film, ako ima resenja, voleo bi da cujem objasnjenje,
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2008 u 02:31
moze
skines program Flashget u njega natrpas koliko hoces linkova i on skida jedan po jedan fajl il vise odjednom, zavisi kako namestis

Na vrh
mk484475 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mk484475 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2008 u 15:45
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

moze
skines program Flashget u njega natrpas koliko hoces linkova i on skida jedan po jedan fajl il vise odjednom, zavisi kako namestis

A ako nemam premium acaunt dali je to moguce?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2008 u 16:15
Noup.
Na vrh
ivona_111 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivona_111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2008 u 22:49
Ja sam sad skinula jedan film i svi su zipani u rar formatu. ali kog god otvorim pise list index out of bounds ili please insert the volume npr part 8. itd. sta da radim? 
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2008 u 23:33
Koliko delova ima taj tvoj film? MORAŠ SKINUTI SVE DELOVE KAKO BI NORMALNO MOGA OTPAKOVATI FILM!!!!
Na vrh
maywood View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj maywood Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2008 u 07:56
S premium pretplatom  mozes skinuti samo 25 gb u 5 dana ako skines vise onda ti se preminum zatvori na nekolko dana dok ponovo se ne napuni 25 gb.
 Ako skines tih 25 gb u jednome danu onda 4 dana ne mozes nista skidati,tek 6 dan.
 Pricam iz iskustva jer imam premium pretplatu.
 Matematicki ispada da mozes skinuti s premium pretplatom najvise 150 gb na mjesec
Na vrh
KrazyM View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KrazyM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2008 u 16:28
Da, tako je iako ne kužim ovu novu shemu. Rapidshare ima novu stranicu i piše mi da mi je mogući promet 10 GB. I svaki dan uspijem skinuti 10 GB. Iako nisam ni išao preko tih 10 GB dnevno, pustim da mi se preko noći skida.
Hmmm...vidim da su se napokon totalno komercijalizirali, pa je i moguće da mi je dnevna ponuda 10 GB što bi značilo - 300 GB mjesečno.

Btw, ima li tko da prodaje rapid account? Meni treba još jedan, pošto sve što sam uploadao, izbrisalo se pošto mi je račun na kojemu je sve bilo - istekao.
Pa bih opet uploadao da skupim bodove, a collectors acc baš ne bih uzimao...

Ažurirao KrazyM - 06.Lipanj/Jun.2008 u 16:29
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2008 u 20:46
limit je 50gb za 5dana, znaci jedan dan mozes skinuti svih 50 i posle naredna 4 nece moci
Ovde imas listu po zemljama za uplacivanje
http://rapidshare.com/resellers.html
al vidim da nema Hrvatske

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.