Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Opet jedan za trejdanje...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Opet jedan za trejdanje...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
eXecutioner View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Opet jedan za trejdanje...
    Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2004 u 00:23

poglednite www.foi.hr/~sakocija/eXe.zip pa ako stogod nadete javite se na exe@hi.htnet.hr

pozdrav svima

Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2004 u 16:37
To je tvoj katalog???
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2004 u 19:27
somthin wrong?
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 00:13
no, kaj je to moralo znaciti?
Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 00:52
daj prestani pisat nepotrebna sranja za kurbu gudu. nek ti admin stavi 5 miljardi postova ispod imena, opis: Zeus ispod imena. i ne gnjavi više
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 01:04
OK, ne budi grub
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 01:05

BTW, jesi li ti sada ONLINE??

Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 01:57
sori na teskim rjecima...ali kuzis poantu
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 07:05

Zar sam sada opet napisao neko sr*nje???

O kakvih 50 postova prièaš, Garfielde??

Na vrh
KoVa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KoVa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 10:00
And he goes again!
"A calm sea does not make a skilled sailor."
[URL=http://kova.vogon.hr]
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 19:49

sad sam ga skino idem pogledat...

nemojte se svadjati.......

Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
Inny View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Inny Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 19:58

Hugo, kazu da skupljas postove `Poruka: ***` tako da bi postao Zesus postova.

Vi tupi decki mislite da hugo samo skuplja postove...

A da ga pitate lijepo sto treba?

I hugo, ona slova kojima pises, velika , to bi kod nas znacilo da vices ili zauzimas mjesta. samo ti kazem svoje misljenje.

Elkaze, a ko se svadja? Ja ne vidim ?

ZIVOT JE CUDAN I ZAGONETAN
Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 20:24
Kaj treba treba izgleda postove
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 21:36

Sta se cudis??

Ako tome sta svi pljujemo Huga onda znaj da su mu izbrisani neki postovi a bas zbog njih svi pljujemo po njemu..

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 22:23

A znaèi tako su nestali i neki moji urnebesno smješni postovi!!! Jako lijepo! A napisat æu i ja svoju stranicu i u mom forumu svima æu brisat postove. Pa æete vi vidjet!

@ Hugo Sam se ti drži! I pritisni 5!

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 23:18

Inace, G@rfield, dobio si pomoc na ovom forumu, odsad cu i ja brisati postove koji stvarno nemaju veze s vezom....

toknezev, nemoj se ljutiti jer ako si pisao postove koji nemaju veze s nicim onda su i zasluzili da se obrisu.... Ako pak nisu, ostavljam ti G@rfielda da se s njim flejmas :D A huga pusti jer za njega znam sto je piso i da se mene pita on bi lako moguce vec i ban imo tak da ono, nemas ga razloga podrzavati.... Osim ako se sad ne pokaze kao pravi covjek i sad pomaze kolko moze, ne pise gluposti i to sve...

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 23:52
Da sam ja pisao i polemizirao kao GARFILD bio bi nesretan da su mi se brisali postovi.Upravo suprotno toliko sam sranja nabacao da sam molio da se napokon uklone.No ako mi išta ide u prilog onda je to da imam hrabrosti to i priznati.No ne sudimo prestrogo raznim glavosjeèama(exekut...ili kako veæ)i Tknezevim Tomicama i oni su dio folklora ovog Foruma jednako kao i moja malešnost(mislim na moždane)I daj bog što više Garfilda i Aša na ovaj FORUM.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,251 sekundi.