Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem sa filmom u Subtitle workshop-u !
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem sa filmom u Subtitle workshop-u !

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
stonex View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stonex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem sa filmom u Subtitle workshop-u !
    Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2007 u 18:49
    Treba mi mala pomoć . Kada pustim u SW'u neki aXXo film sve ide kako treba i lako doteram prevod ali kod drugih izdanja ili ide samo ton ili ništa ne ide, samo
crna slika . Poslednji primer je Mr.Brooks - Pukka .
Napominjem da imam sve poslednje kodeke i da je ranije sve radilo normalno bez obzira na to čije je izdanje u pitanju . Da li moram samo da reinstaliram SW ili je pak nešto drugo u pitanju ?

PS. Filmovi mi idu sasvim normalno bilo kojim playerom da ih pustim .

Hvala unapred .
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2007 u 03:18
Da, svakako bug u SW. Probaj deinstaliraj ga lepo i očisti registry od njega, pa ga ponovo instaliraj. "Skini" verziju sa sajta urusoft-a....
Na vrh
stonex View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stonex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2007 u 16:01
Ništa opet . Sve sam očistio i instalirao verziju sa sajta urusoft.com . Da li može biti nešto drugo ?
Na vrh
kimg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kimg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2007 u 16:14
Moze!
Pre par meseci svima nam se bio oneredio SW najmanje 25 ljudi bilo sa istim problemom. bio sam i na nekom njihovom forumu i zalio se pa mi neko reko da install stariju verziju dok se to ne sredi. i sredilo se za otprilike mesec dana.
Za to vreme koristio sam neki subtitle modifier i media subtitler i sta sve ne, ali nista nije kao SW. To je do urusofta, sredice oni to.

Ažurirao kimg - 20.Srpanj/Jul.2007 u 16:21
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2007 u 17:06
stonex, mogu ti ja upload-ovati svoju verziju.... Baš je staraaaaaaaaa.....
Na vrh
stonex View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stonex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2007 u 18:04
Pa ako radi OK , možeš i na mail stonex[et]sezampro.yu

edit:Nemoj nikad da stavljaš e-mail sa @, osim ako ne želiš tone spam e-mail-ova...

Ažurirao darije - 20.Srpanj/Jul.2007 u 18:19
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2007 u 18:07
Ajde, šaljem ti na e-mail...
Na vrh
stonex View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stonex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2007 u 11:02
Hvala na savetu . Hvala i na programu ali opet isto . Mučiću se ovako i dalje . Hvala u svakom slučaju .
Na vrh
kimg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kimg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2007 u 14:15
Ni meni nije uspelo to sa starijom verzijom.
Posluži se programcicem DivXLand Media Subtitler 2.0.5 dok ne poprave SW. Malo gnjavi ali dobar je.
Na vrh
stonex View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stonex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2007 u 23:56
OK
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2007 u 19:19
Očisti DOBRO registry od svega što si instalirao. Mislim na SW, i onda probaj da ga instaliraš. Siguran sam da ti uvek ostane neki "deo" koji ti pravi probleme...
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2007 u 21:48
registry nema nikakve veze s tim...
to je u nejmanju ruku sukob oko resursa izmedju internog playera u SW i nekog drugog softwarea/plugina koji koristi codece

stonex ovako...
imas li tv karticu? ili mozda neki slican tip hardwarea?
ja imam isti problem sa SW ali SAMO kada u isto vrijeme pokrenem tv i SW...
kada pokrenes SW pogledaj u procesima ima li ti neki pozadinski program koji ti koristi resurse tipa da radi s codecima ili nesto slicno...
i dobro pogledaj jel ti neki plugin u SW aktivan tipa vob sub ili nesto slicno radi probleme sa codecima...

Ažurirao Sentinel - 23.Srpanj/Jul.2007 u 23:01
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.