Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - JURIM FILMOVE  (2. deo....)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

JURIM FILMOVE (2. deo....)

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2007 u 01:06
Dobio...LOL
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2007 u 13:39

Cimarron, ali on nije preveden... Jos uvek.
Mozda i Night to remember ali nisam siguran. Trebalo bi dobro zvirnuti u spisak.

Mala vajda, a? Imam starije filmove, ali ove nove iz 2000-neke i devedesetih manje...

Eto video sam....mozda je bolje da razmenimo spiskove?

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2007 u 11:53
ja ti ova dva mogu poslati po nekome,ako bude tko dolazio u cro......
ako bude koks dolazio kod mene posaljem ti po njemu ili cu vidjeti ako bude jedna kolegica dolazila pa cu po njoj a ako nikako drukcije,cim budem imao prvu razmjenu s srbijom onda cu ti poslat.....ako ih u medjuvremenu ne nabavis
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2007 u 12:49
AH MA ok.. ne znam kako da ti zahvalim drugacije...
hmmmm
 pa nista.. sta znam, kontaktiraj me na pm pa cu ti dati adresu u tom slucaju...

mislim ne znam koliko imas filmova.... ako bi video tvoj katalog, mozda bi iskopao jos nesto sto me zanima a da nije na mojoj listi zelja
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2007 u 12:51

ima moj najoviji katalog lega na....upload svega i svacega

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2007 u 10:16
ah, ok....
znaci i ja bih mogao svoj tamo da stavim?

ili da ti posaljem...

nisam se lepo izrazio u vezi zahvaljivanja... mogao bih i ja tebi da posaljem par DVD zauzvrat, siguran sam da ces naci materijal u mom katalogu... kao sto verujem da cu osim ona dva filma i ja naci jos ponesto kod tebe...

kad sam mogao pre par godina da saljem 10cd u Sloveniju, mogu i u hrvatsku 2dvd, nije problem u postanskim troskovima jer su sigurno manji nego za sloveniju - vise me brine hoce li stici zbog tih novih pravila....

pozdrav...
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.