| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
JURIM FILMOVE (2. deo....) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
Johhny Q
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...) Pridružen: 30.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 1800 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2007 u 01:06 |
|
Dobio...
|
|
|
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
|
|
![]() |
|
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2007 u 13:39 |
|
Cimarron, ali on nije preveden... Jos uvek. Mozda i Night to remember ali nisam siguran. Trebalo bi dobro zvirnuti u spisak. Mala vajda, a? Imam starije filmove, ali ove nove iz 2000-neke i devedesetih manje... Eto video sam....mozda je bolje da razmenimo spiskove? |
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|
![]() |
|
dejan-sl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
deky Pridružen: 18.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Slatina Status: Offline Points: 3821 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2007 u 11:53 |
|
ja ti ova dva mogu poslati po nekome,ako bude tko dolazio u cro......
ako bude koks dolazio kod mene posaljem ti po njemu ili cu vidjeti ako bude jedna kolegica dolazila pa cu po njoj a ako nikako drukcije,cim budem imao prvu razmjenu s srbijom onda cu ti poslat.....ako ih u medjuvremenu ne nabavis
|
|
|
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
|
|
![]() |
|
xW0Lf
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2007 u 12:49 |
|
AH MA ok.. ne znam kako da ti zahvalim drugacije...
hmmmm pa nista.. sta znam, kontaktiraj me na pm pa cu ti dati adresu u tom slucaju... mislim ne znam koliko imas filmova.... ako bi video tvoj katalog, mozda bi iskopao jos nesto sto me zanima a da nije na mojoj listi zelja |
|
|
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
|
|
![]() |
|
dejan-sl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
deky Pridružen: 18.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Slatina Status: Offline Points: 3821 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2007 u 12:51 |
|
ima moj najoviji katalog lega na....upload svega i svacega |
|
|
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
|
|
![]() |
|
xW0Lf
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2007 u 10:16 |
|
ah, ok....
znaci i ja bih mogao svoj tamo da stavim? ili da ti posaljem... nisam se lepo izrazio u vezi zahvaljivanja... mogao bih i ja tebi da posaljem par DVD zauzvrat, siguran sam da ces naci materijal u mom katalogu... kao sto verujem da cu osim ona dva filma i ja naci jos ponesto kod tebe... kad sam mogao pre par godina da saljem 10cd u Sloveniju, mogu i u hrvatsku 2dvd, nije problem u postanskim troskovima jer su sigurno manji nego za sloveniju - vise me brine hoce li stici zbog tih novih pravila.... pozdrav... |
|
|
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |