Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - nefunkcionalne trazilice
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

nefunkcionalne trazilice

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
six6 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj six6 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: nefunkcionalne trazilice
    Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2007 u 15:35
    mrzim nefukcionalne trazilice na forumima. vec sat vremena pokusavam naci temu o ubacivanju titlova na DVD. upisujem "dvd, titlovi, subtitles, prijevod, ubacivanje, ubaciti....itd" u najrazlicitijim kombinacijama, i sve sto sam nasla su postovi u kojima forumasi uvjeravaju neznalice s istim pitanjem poput mojeg kako negdje na forumu uistinu postoji tutorial o ovoj temi.
izuzetno dobro se snalazim na PC-u,odlicno poznajem funkcioniranje weba i internet, a i IQ mi je sasvim u redu. zasto onda nikako ne mogu na ovom stranicama posvecenim titlovima pronaci objasnjenje KAKO UBACITI &%/*?* TITLOVE U DVD film???????
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2007 u 15:58
looooollllčina

Ok, ne želim te podcjenjivati, ali nemoj se baš onda hvaliti znanjem, snalaženjem i sl...

Ja se već uplašio da tema ne postoji, odem na tražilicu upišem "ubacivanje dvd" odaberem da pretražuje samo naslove tema (pošto očito tražim temu a ne postove) i any date (za svaki slučaj jer ne znam od kad je tema) i vidi čuda, tema koju tražim ispadne prva!

Nemoj se ljutit, ali evo opet LOOOL

Ako mi ne vjeruješ probaj opet u tražilicu...

i evo link ako ne uspiješ:

http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=11354&KW
Na vrh
Garfield View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Garfield Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2007 u 17:34
Izgleda da smo se malo precjenili :)
Desava se i najboljim
Na vrh
navojec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj navojec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2007 u 17:56
Originalno postovano od strane Garfield Garfield piše:

Izgleda da smo se malo precjenili :)

Cura ima pravo, trazilica nije ni za ku***! Također i pretraga titlova ne pokazuje sve sto ima na sajtu.
Ali ima dobrih ljudi forumasa koji daju link ka titlu, a darije mi pokaze teme koje trazilica preskoci, i tako...gura se Wink

tigre, tigre, tamni sjaju...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2007 u 18:04
stvar je samo u riječima i postavkama koje odabereš na tražilici...zanimljivo kako se meni nije desilo niti jednom da nisam uspio naći temu koji sam tražio, a hvala bogu fakat često koristim tražilicu...

A ista stvar je za titlove, pucaj po jednu riječ iz naslova filma (ako ima više riječi) ili jednostavno alternativni naslov jer se zna desiti da neki francuski film ekipa uploada sa engl naslovom. malo mašte

ali čuj, ima i hrpa ljudi koja ne zna ni google koristiti, tako da...ništa čudno ako neće znati onda forumsku tražilicu.

Ažurirao Dngy - 07.Srpanj/Jul.2007 u 18:06
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2007 u 18:15
A ti Navojec cim je zensko odmah je branis.

Da je musko reako bi mu "jedi g i trazi dalje"
Na vrh
navojec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj navojec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2007 u 18:26
Tako i trazim, samo na prvu rijec. Ali ako je uploader razdvojio rijeci tockama, opet ne pokaze. Ili njemacki film sa engl naslovom, ni autor ga ne bi prepozao!
Takodjer u podforumu divx i dvd software, moras napisat tocan naslov ili ti ne pokaze nista. I starije teme iz ovih podforuma mislim da su nesto sjebane, pisao je darije o tom.
Forumske trazilice znaju bit bespotrebno komplicirane, kao na forumu.hr Smile

Pejafor druze, ja sam oficir i gentleman Wink 

Ažurirao navojec - 07.Srpanj/Jul.2007 u 18:28

tigre, tigre, tamni sjaju...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.