Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kupnja kučišta...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kupnja kučišta...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dzonni View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzonni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kupnja kučišta...
    Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2007 u 16:23
evo, previše mi gužva u starom midi toweru pa bi kupio neko veche i kvalitetnije kučište koje bi potrajalo kak se kaže:. cjeli život Smile

dvoumim izumeđu dva  top modela:.

Thermaltake Armor Jr. >>  http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=21212
i
Anteca NineHundred EU >>
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=052613&id_artikl=052.613.017&PHPSESSID=3c3eb0f0f633d1d070e0fc8d5d493734

htio sam vech prije kupit Armora BIG tower-a al više ga nigdje nema..
pa.. šta mislite o mom izboru i koje mislite da je bolje?

isto tako ima malo vechi Armor od ovog Jr. u kompletu sa vodenim hlađenjem, šta mislite jer se to isplati za 1700kn?
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=7770009
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2007 u 17:15
Lijepa su sva tri. Najljepši je ovaj sa vodenim hlađenjem samo skupo je. Možda ako ima takav bez vodenog hlađenja?
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
dzonni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzonni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2007 u 18:49
to s vodenim je gotvo isto ko Armor Jr. sam je manje!

al mi se taj Armor za gotovo 700kn čini sasvim oke, a neznam dal bi se isplatio Antec900 za 200kn više...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2007 u 20:26
Armor definitivno...ja imam i big tower i midi tower, tj armor i armor jr i oda su odlična...jest da se ja više palim na veća kučišta pa mi je big puuuno bolji, ali vjeruj mi da je kučište odliiično! Odličan protok zraka, puno mjesta, 6 mjesta za diskove s ventilatorima, odvojivi kavezi, monzaža bez ijednog šarafa (osim ploče)..ma kučište osim što je prelijepo (bar meni jer se o ukusima ne raspravlja) super je što se funkcije tiće...prije njega sam imao "čifteka" big tower i mogu ti reći da mi je ovaj thermaltake odličan i moja topla preporuka!
Na vrh
dzonni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzonni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2007 u 23:19
da... ija bi najradije BIG armor al kolko vidim više ga nema nigdje...

fala na iskustvu iz prve ruke..

i btw:. kako služe komponente:) zadovoljan?
i evo imat chu i kostumizirani midi tower 4sale:))
hehee.. al vidim nebi tebi treba

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2007 u 11:22
da ti iskreno kažem nikako da uhvatim vremena isprobati ih...ali budam nadam se ovih dana, ali nemam razloga ne vjerovati da je sve u redu..

A što se kučišta tiće, da, fakat mi ne treba...

Ako te bude još što zanimalo u vezi armora, samo pitaj...
Na vrh
dzonni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzonni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2007 u 08:26
da... gdje si ga ti bio kupio?

i da... one kak bi reko, lajsnice naprjed sastrane.. chemu one služe?
jer smetaju za cd/dvd dok se vadi?

Ažurirao dzonni - 09.Srpanj/Jul.2007 u 08:39
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2007 u 20:54
Ja sam kučišta kupio u vemilu...

A lajsnice su ti više manje ukras...nemaju neki posebnu svrhu..a što se tiće smetanja vratima dvd-a i cd-a, da smetaju ako su zatvorene, ali mislim da ti to neće predstavljati nikakav problem jer otvoriš ih cm-dva tek toliko i dalje izgledaju zatvoreno (ako patiš na izgled) a vratašcima ne smetaju...ako ne patiš na izgled samo ih otvoriš...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2007 u 20:56
BTW, ovaj kandalf ti je isti, tj identičan kao armor, samo on nema krilca nego vrata...

Ažurirao Dngy - 09.Srpanj/Jul.2007 u 20:57
Na vrh
dzonni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzonni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2007 u 16:39
kul, čekirat chu i kandalfa...

al sam našo i BIG armor za 1040kn s badava dostavom!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.