| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kupnja kučišta... |
Odgovori
|
| Korisnik | |
dzonni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kupnja kučišta...Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2007 u 16:23 |
|
evo, previše mi gužva u starom midi toweru pa bi kupio neko veche i kvalitetnije kučište koje bi potrajalo kak se kaže:. cjeli život
![]() dvoumim izumeđu dva top modela:. Thermaltake Armor Jr. >> http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=21212 i Anteca NineHundred EU >> http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=052613&id_artikl=052.613.017&PHPSESSID=3c3eb0f0f633d1d070e0fc8d5d493734 htio sam vech prije kupit Armora BIG tower-a al više ga nigdje nema.. pa.. šta mislite o mom izboru i koje mislite da je bolje? isto tako ima malo vechi Armor od ovog Jr. u kompletu sa vodenim hlađenjem, šta mislite jer se to isplati za 1700kn? http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=7770009 |
|
![]() |
|
Dino1111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2007 u 17:15 |
|
Lijepa su sva tri. Najljepši je ovaj sa vodenim hlađenjem samo skupo je. Možda ako ima takav bez vodenog hlađenja?
|
|
![]() |
|
dzonni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2007 u 18:49 |
|
to s vodenim je gotvo isto ko Armor Jr. sam je manje!
al mi se taj Armor za gotovo 700kn čini sasvim oke, a neznam dal bi se isplatio Antec900 za 200kn više... |
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2007 u 20:26 |
|
Armor definitivno...ja imam i big tower i midi tower, tj armor i armor jr i oda su odlična...jest da se ja više palim na veća kučišta pa mi je big puuuno bolji, ali vjeruj mi da je kučište odliiično! Odličan protok zraka, puno mjesta, 6 mjesta za diskove s ventilatorima, odvojivi kavezi, monzaža bez ijednog šarafa (osim ploče)..ma kučište osim što je prelijepo (bar meni jer se o ukusima ne raspravlja) super je što se funkcije tiće...prije njega sam imao "čifteka" big tower i mogu ti reći da mi je ovaj thermaltake odličan i moja topla preporuka!
|
|
![]() |
|
dzonni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2007 u 23:19 |
|
da... ija bi najradije BIG armor al kolko vidim više ga nema nigdje...
fala na iskustvu iz prve ruke.. i btw:. kako služe komponente:) zadovoljan? i evo imat chu i kostumizirani midi tower 4sale:)) hehee.. al vidim nebi tebi treba |
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2007 u 11:22 |
|
da ti iskreno kažem nikako da uhvatim vremena isprobati ih...ali budam nadam se ovih dana, ali nemam razloga ne vjerovati da je sve u redu..
A što se kučišta tiće, da, fakat mi ne treba... Ako te bude još što zanimalo u vezi armora, samo pitaj... |
|
![]() |
|
dzonni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2007 u 08:26 |
|
da... gdje si ga ti bio kupio?
i da... one kak bi reko, lajsnice naprjed sastrane.. chemu one služe? jer smetaju za cd/dvd dok se vadi? Ažurirao dzonni - 09.Srpanj/Jul.2007 u 08:39 |
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2007 u 20:54 |
|
Ja sam kučišta kupio u vemilu...
A lajsnice su ti više manje ukras...nemaju neki posebnu svrhu..a što se tiće smetanja vratima dvd-a i cd-a, da smetaju ako su zatvorene, ali mislim da ti to neće predstavljati nikakav problem jer otvoriš ih cm-dva tek toliko i dalje izgledaju zatvoreno (ako patiš na izgled) a vratašcima ne smetaju...ako ne patiš na izgled samo ih otvoriš... |
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2007 u 20:56 |
|
BTW, ovaj kandalf ti je isti, tj identičan kao armor, samo on nema krilca nego vrata...
Ažurirao Dngy - 09.Srpanj/Jul.2007 u 20:57 |
|
![]() |
|
dzonni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2007 u 16:39 |
|
kul, čekirat chu i kandalfa...
al sam našo i BIG armor za 1040kn s badava dostavom! |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |