Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kako spojit vise slike u jednu cjelinu?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kako spojit vise slike u jednu cjelinu?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kako spojit vise slike u jednu cjelinu?
    Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2007 u 17:55

upravo sam skenirao jednu topografsku kartu. kako je karta ogromna, a skrener mali, morao sam skenirati u devet dijelova.

koji je najjednostavniji program s kojim mogu tih devet dijelova rucno spojit u jednu cjelinu i to onda snimi u .JPG???

pokusao sam s ACDSee-jevim photo editorom al on ne podrzava rezolucije preko 5000x5000 tak da mogu samo jedan segment ubacit i to mi onda ne znaci nist kad jos 8 komada trebam ubacit.

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2007 u 20:41
Photoshop Wink
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2007 u 21:23
Ja sam se davno zezao sa nekim "Photo Stich" koji je sluzio prvenstveno za spajanje i izradu panoramskih fotografija, mozes probati sa tom vrstom programa.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2007 u 21:44
Naravno, Photoshop, ali 100x jednostavniji program za ovo ti je Picture Merge Genius (doduše, ne znam mu optimalnu veličinu pojedinačnih delova slike). Takođe pogledaj šta ima ovde: http://www.vicman.net/lib/merge-jpeg.htm
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.