Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trazim misljenje ; lol ?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trazim misljenje ; lol ?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Perkan View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Perkan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trazim misljenje ; lol ?
    Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2007 u 18:47
Evo htio bi si skinut neki film,a neznam koji,pa potrazih vase misljenje ,ziher znate neki dobar (nadam se ),trazim neki film ,u kojima ima paranormalnih pojava (lol),tipa ,demoni,vragovi etc. Ali ne horor ,da se ne userem od straha.

Nadam se da znate neki....

Hvala punoooo Smile
Na vrh
superman78 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj superman78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2007 u 21:07
frailty (vise napeti triler nego horor)
Na vrh
Perkan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Perkan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2007 u 21:54
Hmm,pogledat cu ,pa javim jel bio dobar :))
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2007 u 22:11
constantine :)
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2007 u 23:36
"Abot i Kostelo srecu Frankestajna" nije horor i neces se usrati.
Na vrh
Perkan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Perkan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2007 u 02:33
hm konstantina sam pogledao (predobar film),a abot i kostelo sam cuo da je jako dobar film,hvalaa...
Na vrh
navojec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj navojec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2007 u 03:27
Fire Walk With Me

tigre, tigre, tamni sjaju...
Na vrh
altctrl View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj altctrl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2007 u 14:07
Originalno postovano od strane superman78 superman78 piše:

frailty (vise napeti triler nego horor)

jel dobar taj film ? ja obozavam trilere, pogotovo napete ..pa me zanima kolko je dobar _

altctrl
Na vrh
superman78 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj superman78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2007 u 16:05
dobar je svakako preporuka od mene
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2007 u 20:28
Ma Perkan malo te zezam, kakav crni Abot i Costelo
Na vrh
Perkan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Perkan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2007 u 17:25
hahahahah,znas kako si me zaznuo,hahahah,ne vjerujem xD,zapravo sam ga skinuo,ostavim preko noci da se skida i sta vidim ujutro ,film iz 1950 ?
,crno-bijeli . ROFL ROFL

A stvarno sam mislio da sam to cuo negdje :s

Ažurirao Perkan - 22.Lipanj/Jun.2007 u 17:26
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2007 u 23:20
I kad pogledas Abota i Kostela, trazices gde ima jos da se skida ostalih filmova. A ovde ima prevoda za sve njihove filmove. Sorry i Uzivaj
Na vrh
Perkan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Perkan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2007 u 13:22
Ma nema problema ,ne placam ja Internet LOL.A sto se prijevoda tice ,tako sam i saznao za ovu stranicu ,jer sam trebao prijevod .Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.