Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - divx converter problemi _
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

divx converter problemi _

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
altctrl View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj altctrl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: divx converter problemi _
    Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2007 u 22:58
pozz svima, naime nemogu da se hvalim da imam problema sa original verzijom DivX convertera, ali uskoro cu da nabavim to sr*nje, ukoliko jos budem imao ovakvih problema _ znaci standardni windows aplication error koji mi se non stop pojavljuje, odnosno kad god dodjem do nekih 90% konverzije, on upita debug-send error report-don't send _ molio bih vasu podrsku, sta reci, za taj famozni DivX paket (mislim na www.divx.com) dati 20$ nije puno, ali ako mozete bilo kako da pomognete, ili jednost. savet - kupiti i gotovo _

hvala na podrsci !

Ažurirao altctrl - 15.Lipanj/Jun.2007 u 22:59
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2007 u 01:34
A sta si tacno hteo da uradis??? Jesi li probao sa nekim drugim programom!?
Vladika
Na vrh
altctrl View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj altctrl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2007 u 10:34
pozdrav ..sve sto hocu je divx film, umesto xvid ili dvd ..imam 4 razlicita programa sto se tice kompresije, ali najvise radim sa AVS video konverterom i DivX konverterom jer u njima imam 4 vrste divx kompresije, pa mi tako najvise odgovaraju _ AVS Video Tools koji imam, ima staru verziju DivX kodeka u sebi, tako da nisam bas zadovoljan, a sam DivX konverter, sa najnovijim kodecima, moze da kompresuje, ali pod deafult, i samo tako ..tako da se stvarno dvoumim da li treba dati pare za nesto od ovoga, i dobiti ono sto trazim _

pozdrav  
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2007 u 13:07
Pretpostavio sam da hoces nesto tako da uradis. Nemoj se bakcati sa tim "progrmcicima". Koristi ili VIRTUAL DUB ili TOTAL VIDEO CONVERTER. Besplatni su i rade fantasticno. Sto se tice VIRTUAL DUB-a, treba ti mala pomoc (ali stvarno mala) da bi to sredio, a u TOTAL-u ces se vec sam snaci, mada je moj favorit VIRTUAL. U njemu mozes da sredjujes sve sto hoces vezano za divX!!!
Vladika
Na vrh
altctrl View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj altctrl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2007 u 14:01
hvala na podrsci ..probacu sa programima koje preporucujes, naime za VirtualDub znam odavno, ali jos uvek ne znam dobro da baratam sa njim _
pokusavao sam da nadjem pomoc na elitesecurity Forumima sto se tice VirtualDub programa, ali jos uvek nista _

pozdrav 
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2007 u 14:58
Sve sto ti bude trebalo samo pitaj, resicemo!
Vladika
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2007 u 15:13
Originalno postovano od strane altctrl altctrl piše:

hvala na podrsci ..probacu sa programima koje preporucujes, naime za VirtualDub znam odavno, ali jos uvek ne znam dobro da baratam sa njim _
pokusavao sam da nadjem pomoc na elitesecurity Forumima sto se tice VirtualDub programa, ali jos uvek nista _

pozdrav 

Na pogrešnom si mestu tražio, batice...
Ovde ćeš uvek naći sve u vezi Virtual-a.....LOLWink

Na vrh
altctrl View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj altctrl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2007 u 22:02
odlicno ..otvoricu novu temu za VirtualD. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.