Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Partizan zvezda finale
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Partizan zvezda finale

Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
Korisnik
Poruka
mscepo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mscepo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2007 u 18:02
ne
Na vrh
Cheketar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cheketar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2007 u 20:21

Originalno postovano od strane mscepo mscepo piše:

ne

Pa sto se cudis sto smo navijali za Jug?
Cheketar
Na vrh
mscepo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mscepo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2007 u 21:39
pa malo mi je cudno da navijaci jednog od cetiri stuba srpstva navijaju za hrvatski klub, ili ste bili srecni sto je Partizan izgubio?
Na vrh
molder View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj molder Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2007 u 22:04
Za mene nema nikakve razlike izmedju juga i partizana, stavise.
Vazno da ste vi veliki srbi sinoc nebuloznim parolama u pioniru branili  busa.
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2007 u 23:03
MOram da primetim da sam sa Crnnicom zajedno gledao vaterpolo, i, on ce potvrditi da sam, naravno, navijao za Partizan... I, cak, poceo da seirim (prerano, nazalost), i poslao SMS dekiju... Ali, zaista mi nije jasno kako neko moze da izjavi kako je grobar a ne srbin, i da ostane ziv...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
Cheketar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cheketar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2007 u 23:07

Originalno postovano od strane mscepo mscepo piše:

pa malo mi je cudno da navijaci jednog od cetiri stuba srpstva navijaju za hrvatski klub, ili ste bili srecni sto je Partizan izgubio?

Kao sto sam vec rekao srpstvo sa ovim nema veze (bar ne za mene).A sto se tice Juga pa sto ako je iz Hrvatske vazno je da ste vi izgubili.
Cheketar
Na vrh
Cheketar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cheketar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2007 u 23:57
mscepo:
-Biti Srbin se pokazuje na drugi nacin, a ne tako da li navijas za Zvezdu ili Partizan.
-Za Partizan nisam nikad navijao, a i necu ali ne zato sto Partizan mrzim nego zbog njegovih navijaca kao sto si ti.
-Hrvatske klubove dozivljavam isto kao i sve ostale iz celog sveta, mada slobodno mogu da kazem da su mi i blizi nego Engleski, Italijanski.....,a to sto smo imali sizofrenicara za predsednika jedan duzi period i sto je on doveo do neceg sto nije smelo da se desi (i ta mrznja na nacionalnoj osnovi izmedju ostalog) e o tome necu ovde jer ovaj forum nije mesto za to.
-A kad sam pomenuo Zvezdu i povezao je sa Srbijom, mislim da je Crvena Zvezda srpski brend i da je Srbija prepoznatljiva po Zvezdi.
Sada prekidam ovu raspravu, jedino mogu da se zezam sto se tice utakmica izmedju Zvezde i Partizana.
Cheketar
Na vrh
mscepo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mscepo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2007 u 12:20
Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

MOram da primetim da sam sa Crnnicom zajedno gledao vaterpolo, i, on ce potvrditi da sam, naravno, navijao za Partizan... I, cak, poceo da seirim (prerano, nazalost), i poslao SMS dekiju... Ali, zaista mi nije jasno kako neko moze da izjavi kako je grobar a ne srbin, i da ostane ziv...

Tebe nema, pa vidim nesto mi cudno. Cekaj kako tebi moze da nesto da ne bude jasno. Da sam mozda rekao da sam Eskim, je l` bi ti tad bilo jasno?
I sta tebe boli ku**c sta sam ja po nacionalnosti?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2007 u 14:05
Cool
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2007 u 19:41
Ha!!! Partizan je toliko mocan brend, da su i Eskimi poceli da navijaju za njega...
I, mislim da bi mogao malo da povedes racuna o recniku... Nisam uradio nista cime bih izazvao takvu reakciju... Mislim da bi jedno "izvini" bilo sasvim u redu...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
Cheketar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cheketar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2007 u 23:02
Cestitam.
Cheketar
Na vrh
zilijen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zilijen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2007 u 23:19

Kleo si se ti Hajduku
Draža bi ti seko ruku
pičko Milane, pičko Milane
Na vrh
Michko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Michko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2007 u 23:49
Moja prognoza pre pocetka finalne serije se obostinila.......

3:1  ZA NAS..............

Posto je zavrsena mogao bi neko od moderatora da je zatvori..........

Ažurirao Michko - 24.Lipanj/Jun.2007 u 23:50
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2007 u 03:31
Šta reći na kraju, nego NAJBOLJI SMO!!!!!!
K.K. "Sledeća sezona" želim lep i ugodan odmor tokom leta....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,268 sekundi.