Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj katalog
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Moj katalog

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Moj katalog
    Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2007 u 19:29

eo ima sve pa pogledajte i javite ako vas sto zanima:

Na vrh
pribsa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pribsa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2007 u 14:54
nesto ti ne valjda s  tim, di si to pisao kad je nastavak .xlsx umjesto xls za Excel?
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2007 u 15:10
sve valja i sve je u redu, to je format novog excela 2007.....xlsx je format u koji sprema excel 2007 i koji je po meni puuuuno bolji jer je kompresija puno veća i isti file zauzima duplo manje mjesta nego stari .xls

Ažurirao Dngy - 13.Lipanj/Jun.2007 u 15:10
Na vrh
pribsa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pribsa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2007 u 15:20
ok,sve 5, a mi luzeri koji ga nemamo? Meni u starom Excelu otvara neke hijeroglife :)))
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2007 u 15:24
Da, to je malo zeznuto...

Evo ti ga u "normalnom" formatu (nadam se da se bboy ne ljuti što sam ga prebacio u .xls format)

/cgi-bin/uploads/20070614_152733_moj_katalog.rar

Ažurirao Dngy - 14.Lipanj/Jun.2007 u 15:27
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2007 u 19:30
na nema problema...

imat cu na umu da sljedeci put stavit u stari format

Na vrh
hapag View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hapag Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2007 u 10:00
ako si za razmjenu javi se
serije,filmovi
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.