Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sony RDR HX510
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sony RDR HX510

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mimast View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mimast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sony RDR HX510
    Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2007 u 16:58
...je DVD player i recorder koji bi trebao reproducirati izmedju ostalog osim dvd-a i divx-e, mp3-ce, jpeg-ove...

E pa ne radi sve to Cry
Originalan dvd cita, piratski minutu loadira i stane, a kad se ide u postavke, u info discu apsolutno nema nista, kao da je dvd prazan, a nije.
Ista stvar i sa divx-ima, a mp3-ce cita bez problema.

Poznanik sto radi u servisu kaze da bi trebalo izvrsiti update diska, da se moze naci na netu ali tesko (trazila ja danima, uzalud), a ako se i nadje, treba paziti da se ne bi ostetio HDD sa nepravilnim updateom.

Na dalje, drugi poznanik govori da bi samo trebala kupiti univerzalni daljinski One for all KAMELEON  sa kojim ga mogu dekodirati, napraviti multiregionalni kod (valjda) i stvar rijesena .
Hm, KAMELEON dodje oko 600,00 kn, a za to fakat mogu kupiti neki dvd koji ce mi citati bez problema sve odreda Angry

Citam ovdje na forumu o programu AnyDVD, CloneDVD....moze li to ista pomoci ako Sony ima zastitu od svih mogucih i nemogucih pirata i sl???

H E L P !!!

Ažurirao mimast - 10.Lipanj/Jun.2007 u 17:47
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2007 u 17:49
Pošto si novi član preporučam ti da prije bilokakvog postanja pročitaš pravila foruma, kao što očito nisi...

A odnosi se na ovo pravilo:

5.) Molimo Vas da teme također otvarate u zato pređvidenom forumu, primjećeno je da se u forumu Divx filmovi otvori oko 40% postova koji nemaju veze s divx filmovima a za njih postoji adekvatno mjesto u drugim forumima.

Pošto se radi o linijskom dvd-player nikako tema ne može biti svrstana u DVD software.

Ovo je upozorenje.

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2007 u 17:54
Jesi probala pitati u ovlašteniom servisu rade li oni update firmware-a?
Problem mi je vrlo čudan, jer je čudno da dvd-player koji podržava divx ne čita piratske dvd-ove jer samim time što podržava divx trebao bi i porateriju, jer ne postoji divx na original dvd-u, ako me kužiš što ti pokušavam reći.

Pokušaj zamjeniti medije na koje snimaš, kupi neku drugu marku, pokušaj snimiti s nekom drugom pržilicom....neke kombinacije banalnije prirode, jer se to ne bi smjelo događati....ali nije nemoguće.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2007 u 18:42
Posto smo mi zemlja pirata,onda treba kupiti neki dvd player koji je predvidjen da cita i piratske diskove.Mozete da kupiti Pioneer,Sony i sva ta svetska brand imena,kad dosta njih ne moze da cita piratske diskove i sta ste dobili,nista.Nemojte mislite ako ste kupili neki dvd od 100 i vise eura,da je to masina,jeste masina ali ima problem sa nasim diskovima,znaci kupite neki kao skyvison i jos neke takve u toj kategoriji i ima sve da sljaka.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2007 u 18:52
na sonijevoj oficijelnoj stranici ima raznih updatea

tako sam ja za svoj soni updejtao

dosuše ja nisam imao problema sa DVDima nego divxima

moj DVD plejer ne može učitati DVD ako je sniman

KAO DATA DVD a ne kao VIDEO DVD

možda te zapo neki data DVD
Na vrh
mimast View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mimast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2007 u 20:45
Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

Ovo je upozorenje.

Ok, sorry ali tek sam se učlanila, a pravila fakat nisam pročitala, jer danima zujim po netu, po raznim forumima ne bi li riješila problem.

Na vrh
mimast View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mimast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2007 u 20:52

Jesi probala pitati u ovlašteniom servisu rade li oni update firmware-a?
Problem mi je vrlo čudan, jer je čudno da dvd-player koji podržava divx ne čita piratske dvd-ove jer samim time što podržava divx trebao bi i porateriju, jer ne postoji divx na original dvd-u, ako me kužiš što ti pokušavam reći.

Pokušaj zamjeniti medije na koje snimaš, kupi neku drugu marku, pokušaj snimiti s nekom drugom pržilicom....neke kombinacije banalnije prirode, jer se to ne bi smjelo događati....ali nije nemoguće.

Ma lik u servisu je rekao kao da ga ostavim tamo pa će oni vidit u čemu je kvaka, a za update me pogledao ko da sam elijen. A kako sam čula da po servisu (barem ovom) promijene masu djelova ako nemaš koga poznatog tamo, fakat mi ga se ne da ostavljat jer nije pokvaren, jbmu neka caka je, ali treba skužit koja.
Googlala sam i vidim po forumima da masu svijeta ima isti problem, i na hr stranicama i na stranim, ali koliko vidim svi su kao stvar riješili sa tim kameleonom, navodno s njim skinu regionalne kodove i sl. šeme.
Update na sonyevom siteu nema, ali glupo mi je logično gledajući da uopće i radim ikakav update ako je on sam tvornički predvidjen da čita divx ConfusedConfused
I nisam ga kupila da bi se sad nešto drčila sa njim kao ala dobra je marka pa odmah vadim lovu, ma ludilo mi je to što je mašina općenito moćna, snima, ima masu mogućnosti, i plus gledaš sve formate...a na kraju samo originalne dvd-e i mp3-ce Cry
Nemam pojma više šta da radim, ili da ga stvarno ostavim u servisu gdje fakat nemam povjerenja, ne samo da mi poplaše djelove, nego što vidim kako su me bljedo pogledali kad sam spomenula update.
Uf!

Ažurirao mimast - 10.Lipanj/Jun.2007 u 20:53
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2007 u 21:27
Da, sve u svemu zanimljiv problem...a ako je tako kao što kažeš to nije u redu...e sad, ja bi lijepo uzeo taj player i otišao tamo gdje sam ga kupio i lijepo rekao da mi ne radi reprodukcija divx-a, pa neka oni probaju...ako garanciju imaš, iskoristi svoja potrošačka prava. Divx je legalan ako beckupiraš kopije originalnih dvd-ova koje posjeduješ, znači ako ovaj player reproducira divx, trebao bi reproducirati taj backup divx...a bilokakvo kupovanje dodatnih spravica za stavljanje uređaja u funkciju je varanje potrošaća...zatom ja ti savjetujem player i garanciju pod ruku i u trgovinu...i sretno

Evo mogu ti još jedino savjetovati da probaš postati na ovom forumu, pa možda pokupiš koji savijet koji će ti riješiti problem: http://forum.pcekspert.com/
Na vrh
mimast View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mimast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2007 u 00:44

Evo mogu ti još jedino savjetovati da probaš postati na ovom forumu, pa možda pokupiš koji savijet koji će ti riješiti problem: http://forum.pcekspert.com/

Hvala ti, idem probat.
E da, probala sam sa ovim AnyDVD-om, i poslje sa CloneDVD-om i R A D I moj piratski DVD Clap .....AAAALI nema uopće title, a kad ga vrtim na pc-u ima.
Gledam u postavke AnyDVD-a, izgleda je bit u regionalnim kodovima:

ovako je bilo na originalu:
Summary for drive E: (AnyDVD 6.1.6.0)
TSSTCORP CD/DVDW SH-S182D SB02 0626
Drive (Hardware) Region: 2

Media is a DVD.
Booktype: dvd-r (version 5), Layers: 1
Total size: 2221088 sectors (4338 MBytes)

Video DVD (or CD) label: 300
Media is not CSS protected.
Video Standard: NTSC
Media is locked to region(s): 1 2 3 4 5 6!

a ovako na mom Wink piratu:
ummary for drive E: (AnyDVD 6.1.6.0)
TSSTCORP CD/DVDW SH-S182D SB02 0626
Drive (Hardware) Region: 2

Media is a DVD.
Booktype: dvd+r (version 1), Layers: 1
Total size: 2221280 sectors (4338 MBytes)

Video DVD (or CD) label: 300
Media is not CSS protected.
Video Standard: NTSC
Media is region free.

E sad jedino ne znam zašto nije ubacilo i title Confused
Odoh probavati.

THANX, THANX, THANX ....Hug

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01