| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
zakon brace |
Odgovori
|
| Korisnik | |
smartbox
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: zakon braceObjavljeno: 04.Lipanj/Jun.2007 u 22:10 |
|
pozz svima
Jedno pitanje,da ne skidam bez veze! Skinuo bi komplet sezonu 1 i 2 pa me zanima dali cu naci na ovim vasim stranicama titl za njih koji ce pasat u orginalu sa skinutim serijama. U pitanju je 8GB za prvu sezonu i 4GB za drugu(po bitlordu)Da si ne gubim vrijeme dali neko zna dali postoji sreden titl koji ce upast odmah uz navedene serije ili ga treba puno doradivat................HVALA ![]() |
|
![]() |
|
dr koks
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Pridružen: 17.Listopad/Oct.2006 Status: Offline Points: 1500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2007 u 22:22 |
|
Ima na sajtu titlova za tu seriju, a imas i na prijevodima online. Mislim da ce sve lepo odgovarati. A ako bude trebalo malo da se uklapa, to nije posao ni za 5 minuta.
Ja licno ne bih skidao tu drugu sezonu ako je samo 4GB, kvalitet nece biti bas dobar. Potrazi bolji. |
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2007 u 07:23 |
Potpisujem! potraži i drugu sezonu verziju od 8 i nešto sitno GB jer je to neka norma, od 350MB po epizodi. |
|
![]() |
|
Zlatkohead
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2007 u 15:17 |
|
odi fino na mininovu i tamo upiši prison break season... pa mrkneš da poreda seedere od najviše na najmanje i prva dva torrenta će ti biti dvije sezone dotične serije, svaki težak 7,51GB... mininova rulz, i torrentspy kad zatreba...
isohunt nije baš više pravi... (ovo mi je tek drugi post otkada nisam 'aktivno' aktivan na forumu :) |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |