Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - cue file
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

cue file

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
baron View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baron Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: cue file
    Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2007 u 16:15
imam film koji je u cue fajlu kada sam ga sprzio sa nerom dobio sam ext,mpgav,segment i vcd foldere

sta dalje raditi da bih mogao gledati film

UNAPRIJED HVALA
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2007 u 16:56
Sa BsPlayer-om otvori datoteku u folderu mpegav
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
baron View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baron Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2007 u 17:04
hvala ti za ovo ali meni treba da ga prebacim u avi  i naravno da ubacim titl

Na vrh
halogen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj halogen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2007 u 17:14
Ako se ne varam, sa Daemon Tools to radis. Napravis virtualni file i rezes sa Nerom.
Na vrh
baron View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baron Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2007 u 19:45
a kako cu dat file iz foldera mpeg pretvoriti u avi
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2007 u 23:14
Samo idi rename i umesto .dat napisi .avi i problem resen.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2007 u 14:40
Koks, jesi li siguran da to moze?
Tek onako, rename,  nikakvo reenkodiranje???
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
barisic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj barisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2007 u 14:51
Ne moze tako Dead
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2007 u 15:17
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

Sto posto. Ja kada dobijem fajl u takvom obliku, samo ga rename-ujem iz .dat u .avi file i pustam bez problema.
Nije da sam to jedanput radio, bas sam skoro dobio jedan takav file i evo radi mi bez problema.
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2007 u 23:09
Originalno postovano od strane Dr Koks Dr Koks piše:

Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

Sto posto. Ja kada dobijem fajl u takvom obliku, samo ga rename-ujem iz .dat u .avi file i pustam bez problema.
Nije da sam to jedanput radio, bas sam skoro dobio jedan takav file i evo radi mi bez problema.

to uopće nema veze ti ako renejmaš fajl u bilo koju drugu video ekstenziju on će raditi na kompu jer imaš instalirane kodeke, ali ako ga renejmaš i zapržiš i pustiš na stacionarnom dvd-divx playeru nema šanse da radi. provjereno. znači renejmanje je samo privremeno zavaravanje kompa da bi eventualno dvostrukim klikom bio pokrenut u programu koji si si postavil da po defaultu otvara avije, ali čita ga radi kodeka.
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2007 u 23:29
Meni radi i na kucnom DivX playeru ,,, a imam skrnavi lg ,,,
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2007 u 07:53
čuj fakat neznam kak ti to uspijeva jer to nisu isti tipovi datoteka tak da renejm jednostavno nebi smio raditi. no više me nikaj ne čudi jer sam ja na nekom bira dvd-divx playeru stavil dat datoteku samu za sebe bez foldera (koji su potrebni na običnim dvd playerima koji ne podržavaju divx) i uredno ga je ta bira prepoznala ko vcd i radilo je. pogledaj kak ga tebi player prepoznaje negdi na displayu bi ti trebal prikazati dali je divx ili vcd. znači moguće je da ti ga tvoj lg čita jer ga je prepoznal ko vcd. neznam kaj bi drugo rekel.
Na vrh
frm1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj frm1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2007 u 16:01
Taj .dat fajl je radjen mpeg2 codec-om i njegova originalna ekstenzija je .mpg s' tim da je za VCD (VideoCD) standard odredjeno da ekstenzija bude .dat pa se tako preimenuje fajl.
Ako se stavi .avi to ce samo naterati Windows da pokrene player koji ce zatim ukapirati koji je fomat iz strukture fajla (nezavisno od ektenzije) i pustice ga bez problema (zato sto skoro svaki player pusta i .avi i .mpg).
Ista je stvar i sa nekim DVD/DivX playerima (uredjanjima, ne programima). Ukoliko mogu da pustaju .mpg pustace i te rename-ovane .dat fajlove.
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2007 u 08:51
Originalno postovano od strane frm1 frm1 piše:

Taj .dat fajl je radjen mpeg2 codec-om i njegova originalna ekstenzija je .mpg s' tim da je za VCD (VideoCD) standard odredjeno da ekstenzija bude .dat pa se tako preimenuje fajl.Ako se stavi .avi to ce samo naterati Windows da pokrene player koji ce zatim ukapirati koji je fomat iz strukture fajla (nezavisno od ektenzije) i pustice ga bez problema (zato sto skoro svaki player pusta i .avi i .mpg).Ista je stvar i sa nekim DVD/DivX playerima (uredjanjima, ne programima). Ukoliko mogu da pustaju .mpg pustace i te rename-ovane .dat fajlove.

pa to sam i ja mislil samo sam se izrazil na drugi način
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,305 sekundi.