Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moze li mi neko pomoci?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Moze li mi neko pomoci?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ford012 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ford012 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Moze li mi neko pomoci?
    Objavljeno: 25.Svibanj/May.2007 u 19:38
E ovako, imam hrpu filmova na dvd original diskovima pa me zanima moze li se nekako i cime skinuti prevod sa dvd original filma i prebaciti u srt ili sub format kako bi se mogli lepiti na dvx filmove? Ako uspem sve cu te titlove uplodovati na sajt... Izvinjavam se moderatorima ako ovoj temi ovde nije mesto.
Gospodo draga, dobro vino treba da ispuni tri uslova.Prvo da ga ima u dovoljnoj kolicini,drugo da je primerene temperature i trece da ima gospodo ko ce to da plati!
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2007 u 19:44
Imas vise programa..ako DVD ima titl..onda naravno da ide..evo ja koristim SUBrip i odlican je!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2007 u 20:16
SubRip bez premca....
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2007 u 20:20
Originalno postovano od strane darije darije piše:

SubRip bez premca....

Slazem se u potpunosti. U pocetku ide malo sporo, dok se ne nauce slova, ali nakon toga ide jako brzo.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2007 u 21:35
SubRip a slikovno uputstvo mozes naci ovde:
http://jmoney.byethost15.com/PARTS%202%20and%203/PART3.htm
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2007 u 23:04
Ja sam ubedjen da je SUBRip svakako medju najkorisnijim programima koje sam ikada stavio na svoj comp...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
ford012 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ford012 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2007 u 09:18
Hvala svima, jos samo da se snadjem sa programom i bice dobro... Malo je komplikovan.
Gospodo draga, dobro vino treba da ispuni tri uslova.Prvo da ga ima u dovoljnoj kolicini,drugo da je primerene temperature i trece da ima gospodo ko ce to da plati!
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2007 u 10:15
Originalno postovano od strane ford012 ford012 piše:

Hvala svima, jos samo da se snadjem sa programom i bice dobro... Malo je komplikovan.

Cuni ti se samo da je komplikovan. Barem je i meni u pocetku. pogledaj ovo:

http://www.divx-titlovi.com/Tutorials/DetailsNews.NET.aspx?z=1&n=7

Cim odradis jedan titl bice ti jako lagano. Pozdrav!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.