| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Veličina fonta |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Saku
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 29.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 60 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Veličina fontaObjavljeno: 19.Svibanj/May.2007 u 10:48 |
|
Evo 2 pitanja.
1. Koliko znam, kad sprzis film na dvd i gledaš ga na linijskom playeru ne možeš ništa učiniti sa veličinom fonta ako ti linijski player nema opciju povećanja fonta u sebi.
Je li moguće napraviti nešto s veličinom fonta prije nego spržiš na dvd, jer uglavnom su mi premala slova?
2. Spojio sam tv sa kompjuterom i sad lako mogu promijenit veličinu fonta preko vob suba.
Stavio sam u postavke Vob sub npr. veličinu fonta 22 al kod nekih filmova su mi titlovi veći iako za sve vrijedi 22.
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Svibanj/May.2007 u 12:50 |
|
1. NARAVNO!!! Koji program koristiš za pravljenje DVD-a?
edit:(hm, da li pričaš o pravim DVD filmovima ili o DivX filmovima narezanim na DVD)?? ![]() 2.Zašto uopšte koristiš taj VobSub, samo će ti praviti probleme (osim ako možda ne gledaš preko WMP ili nekog sličnog)? U velikoj većini programa z agledanje filmova podržana je opcija za prevod, gde možeš lepo podesiti veličinu fonta i nemaš problem.Moja preporuka su ti programi : ViPlay ili BS Player ... |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |