Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Day of the Locust (1975)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Day of the Locust (1975)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Day of the Locust (1975)
    Objavljeno: 16.Svibanj/May.2007 u 16:11
Vidim na sajtu Tuck-a da je izdat na DVD pa bih zamolio da neko izripuje titl (inace postoji samo na slovenackom, na Podnapisima). Thx.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2007 u 16:29
ovaj film se ne moze gledati bez titla ako mene pitate

to je jedan od 2-3 divxa koje nisam mogao gledati od silnih 1000 divxa na engleskom koje sam pogledao

ogromna količina rečenica + raznih mrmljanja i na kraju gomila nepoznatih riječi gotovo negledljivo :(

ali sam ga pogledao i nista mi nije jasno :D
Na vrh
mirod View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirod Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2007 u 17:26
imam ja dvd,izripat cu veceras ili sutra titl pa cu okacit na sajt.
Na vrh
mirod View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirod Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2007 u 21:55
okacio sam
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2007 u 22:42
Thanx, pal!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.