Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naruto
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Naruto

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
chidori View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chidori Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2012 u 14:34
za ovaj biznis sto se pominje ja cu da vrlo povoljno narezati epozode po zelji partnera ili zameniti za linkove titlova na  srpskom dali su dvd i dvix nzm tacno al cu provjerit govore japanski titl engleski vec ubacen u film javite se ako neko hoce 1 i po euro po disku mislim da stane oko 12 episoda
Na vrh
boki-brate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boki-brate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2012 u 01:09
Ako neko ima na DVD ili DIVIX sve epizode naruta , neka mi se javi na mail Boki_kill@yahoo.com
Ili na Fb . Boki Brate . Hvala u napred
Na vrh
stefan-marinkovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stefan-marinkovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2017 u 00:01
Moze li mi neko narezati sve ep naruta i stare i shippuden sinhronizovano na srpski ili sa titlom na srpski na dvd samo recite cenu

Ažurirao stefan-marinkovic - 24.Svibanj/May.2017 u 00:02
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.