Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trazim par naziva..
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trazim par naziva..

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trazim par naziva..
    Objavljeno: 11.Svibanj/May.2007 u 23:53

Ima par stvari koje sam gledala kao mala, i volela bih da ih nabavim, ali nemam pojma kako se zovu. Znam otprilike radnju, pa ako neko zna da mi kaze tacne nazive bilo bi super

1. Film, triler. Recimo da je izasao pocetkom '90. Ceo film ide tako zena (osudjena za ubistvo muza) i par tinejdzera u sudnici pricaju kako je sve to krenulo i sta se desavalo.. Ona radi u skoli, a oni su njeni ucenici... i nekako je doslo do toga da ga oni ubili zbog nje (mislim da ju je tukao, ali nisam sigurna)

2. Serija, davala se kod nas pre nekih 10 godina. To je neka fantazija.. Devojka i mladic poginu na medenom mesecu (mislim da je explozija u pitanju) i postaju duhovi. Pojavljuje se neki od glavnih duhova koji ih upucuje kako sad, gde, sta i tako to.. I serija se u principu svodi na njihov zivot(?)

3. Ovaj film sam bas bila mala kad sam gledala, pa ne mogu tacno da kazem o cemu se radi... Njih 4 ili 5 rade u javnoj kuci i iz nekog razluga su prestale, pa ih neki likovi nesto jure... Znam da ceo film jasu konje i da je jedna od njih 5 Drew Barrymore.

4. Decji film, komedija. Klinci su iz nekog razloga kidnapovali roditelje i zatvorili ih u podrum.

5. Horor, mislim da je iz osamdesetih. Pocinje tako sto muz i zena sa drustvom prizivaju duhove. Medju njima je i neki lik koji se u to bas razume. Prizovu duh nekog decaka kojem se ta zena bas svidela. Ona se primi na to, pa ukrade ouija board pa pocne sama da ga priziva. U medjuvremenu ona zatrudni, duh postane ljubomoran i van kontrole, njen muz sazna da je to u stvari neki zli duh..

6. Par tinejdzera se valjda posvadja sa profesorkom. I odu kod nje kuci. Neko tu biva ubijen, e sad ne mogu da se setim da li od njih, ili je profesorka mrtva, uglavnom tokom celog filma je neko vezan.. Mislim da je film kod nas preveden kao 'Dopunski Cas' ili nesto tako slicno.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2007 u 00:25
eh samo sesti znam... mislim da znam teaching mrs tingle ili tako nekako
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2007 u 00:47
jeste, hvala ti
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2007 u 01:03
Bad Girls (1994) - http://imdb.com/title/tt0109198/

3. Ovaj film sam bas bila mala kad sam gledala, pa ne mogu tacno da kazem o cemu se radi... Njih 4 ili 5 rade u javnoj kuci i iz nekog razluga su prestale, pa ih neki likovi nesto jure... Znam da ceo film jasu konje i da je jedna od njih 5 Drew Barrymore.
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2007 u 09:24
silvyyy sory što ti kradem temu, ali imam i ja jedan film za koji bi htio znati naslov...znam da sam ga davno gledao i da je radnja cijelog filma kako neki kamion naganja automobil...sječam se da mi je bio super baš zbog toga što je radnja sijelog filma "na cesti" i da neki kamionđija (ne sječam se iz kojeg razloga) počne slijediti i progoniti automobil i ovi ga se ne mogu rješiti..
Mislim da je film dosta poznat i da je negdje iz 70' ih, ali nemojte me sad tu uhvatiti za riječ.
Na vrh
navojec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj navojec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2007 u 10:29
Dugy>

To je Spielbergov DUEL iz 1971 sa Dennisom Weaverom.
http://www.imdb.com/title/tt0067023/Wink

tigre, tigre, tamni sjaju...
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2007 u 11:41
da, to je kul film :)

@knjeginja: to je taj, hvala
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2007 u 14:56
Originalno postovano od strane navojec navojec piše:

Dugy>

To je Spielbergov DUEL iz 1971 sa Dennisom Weaverom.
http://www.imdb.com/title/tt0067023/Wink

Ma care, to je to! Hvala ti...al fakat nisam znao da je to Spielbergov film!Wink
Na vrh
kengur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kengur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2007 u 17:39

Mislim da je ovo House Arrest sa Jamie Lee Curtis.

(4. Decji film, komedija. Klinci su iz nekog razloga kidnapovali roditelje i zatvorili ih u podrum. )

pozz
Na vrh
crnnica View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crnnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2007 u 19:41
    Mozda bi neko mogao da mi pomogne oko naziva ovog filma. Prikazivan na tv-u u Srbiji pod imenom Tone, tone. Komedija o podmodnicama.
Možda spava sa očima izvan svakog zla,

Izvan stvari, iluzija, izvan života,

I s njom spava, neviđena, njena lepota;

Mozda živi i doći će posle ovog sna.

Možda spava sa očima izvan svakog zla.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,157 sekundi.