Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DivX na TV
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DivX na TV

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
skarahas View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skarahas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2004 u 21:50

Originalno postovano od strane BIPSA BIPSA piše:

Ostajem na 17 inèa, trenutaèno.

Ako se predomisliš evo ti još jedan savjet da pored grafièke s izlazom za TV-out i pomenutih kablova moraš i podesit drivere za tu istu grafièku, poželjno je imati najnovije. E sad ovisi o kojoj se grafièkoj  radi ali u pravilu sve se svodi na isto. Podesi na "CLONE" i kod ovcerlaya podesi na "Full Secundary" da bi imao sliku i na monitoru i na TV-u. bez toga ne ide slika na TV.

skarahas
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2004 u 23:45

Ha i ja sam imao zajebancije a atijem.Tražio sam par dana.Ali isplatilo se.

Originalno postovano od strane tlisak tlisak piše:

Minuta?, ovisno ja sam 2 dana po gradu tražio prelaz sa S-video na èinæ kako bi spojio grafièku i komp i skoro dobio slom živaca do nisam našao!!!!

Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2004 u 00:04
Kad su škrti lopovi i to napišu RETAL a ono kutija, grafièka, driveri i upute, da je bulk kojim sluèajem valjda dobiješ grafièku samo u škarnicli (papirnata vreèica)! Al kaj je da je vrijedi love koju sam dao za nju!
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2004 u 00:35
Ja imam jos uvek geforce mx440 sa s-video tv out-om, i prikljucivao sam je svojevremeno na tv. (posto sam imao 15 inca monitor tada). Medjutim poprilicno mi je bilo mrsko setovanje kablova i slike preko tv-out-a...jer taman se zavalim na kauc da gledam a ono npr. titl je isuvice mali...ili nesto drugo. Inace koristio sam TV Tool 6.0, za koji kazu da je dobar....ali mislim da je mnogo bolje gledati na nekom stand alone dvd/divx player-u i tv filmove ili pak samo na monitoru kompa...bez kombinacija tv-out - tv.
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2004 u 00:52

Ne kužim ono sad su titlovi veliki sad su mali!!

Da sliku nisam prebacio na tv prije više od godinu dana sad bi imao dvd i nebi sigurno imao par divixa!!Sve u svemu tv-out je zakon!!

Oni koji to nemaju neznaju šta propuštaju a oni koji imaju a ne koriste nisu .....(isprika onima drugima!!)

Kapetan Kuka
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2004 u 00:56
TV out je zakon!!!!!! MA kakvo namještanje fonta, znam da mi treba 44 i to je to!! nariktam prije nego se legnem! I još ona opcija na BSplayeru (ugasi komp kad završi film) ako ga gledam prije spavanja je super a i TV nariktam da se zgasi za koja dva sata, i nemoraš se više niti ustajat!
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2004 u 01:03
mrShutDown---èim procesor padne na neki 10% ide Shut Down.Dobar programèiæ za one koji zaspu!!
Kapetan Kuka
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2004 u 13:29
Mo frend ima ge force sa tv-outom i nije zadovoljan jer prije nje je imao ati.Ima puno zajebancije s prebacivanjem na tv.A ako radi slika na tv-u monitor se gasi.Ati je zakon i ne bi ga mjenjao.
Srdačan pozdrav

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2004 u 14:06

Nikako se ne slažem s tim!!

ge force sa tv-outom  300kn i isto to za 900 kn je velika razlika!!

Ja stisnem u TV 2000 programu slikicu tv i slika je tamo isto to za nazad!!  dva klika i gotovo!! Pravi Intel i Prava Nvidija!!

Kapetan Kuka
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2004 u 16:31
Pa ne znam da je ati 900 kn sa tv-out izlazom.Moja košta 500 a mogu raditi dva monitora ,tv i Lcd .

Ažurirao administrator
Srdačan pozdrav

Na vrh
dejan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2004 u 17:40

GF 4 sa tv out+Sony tv 100 herca ,72cm+sony home cinema dav 550=savršenstvo slike i zvuka.

G-force je super.

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2004 u 17:44

RADEON 9600 PRO - 400 MHz chip (4 pipelines with 1 texture unit each), 128 MB 300 MHz (DDR 600) 128bit local memory; 

1600Kn i mogu reè da sam prezadovoljan, prije sam imao GF i razoèarao sam se, spora, pregrijava se i krepala je na kraju!

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2004 u 18:18

------pravi intel i prava nvidija---

moj izbor.....

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,148 sekundi.