Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - finale lige prvaka
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

finale lige prvaka

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
tigra View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tigra Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2007 u 13:11
šta je, tu je, čestitke milanu. očekivala sam puno više od te tekma... na kraju ipak samo razočaranje.
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2007 u 13:12
tebe draga uvijek netko razocara
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
tigra View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tigra Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2007 u 13:19
pa ipak je ovo bilo finale i očekivala sam pravi nogomet, kakav je bio prošle godine. a ono jučer... ma ne znam ni što da mislim. razočarao me liverpool, naravno, od silne dominacije i tolikih šansi nisu napravili "ništa". a ovi...
ma šta uopće pišem, svi su vidjeli i znaju što je bilo. samo kažem da sam očekivala puno bolju tekmu.
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2007 u 13:52
inzaghi je i dobar glumac! hehehe... ono kad ga je pogodio netko loptom... pokazuje na trbuh ko da je ne znam šta... čovjek se rodio u zaleđu! LOL

ajd gasite ovu temu, nije potrebno više komentirat...

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2007 u 15:17
@tigra tekma je bila solidna..meni dosta ok..liverpool je bio jaci cjelu utakmicu al nisu iskoristili sanse..dok s druge strane milan..imao prakticki 2 izgledne prilike i iskoristio ih...sve u svemu..ako gledamo cijelu ligu prvaka ne samo finale..milan je jos zasluzeno pobjednik
Na vrh
tigra View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tigra Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2007 u 19:45
@bebinjo, u pravu si. bila je solidna ali očekivala sam malo više. a meni se u glavi vrtilo prošlogodišnje finale i zato, uspoređujući te dvije tekme kažem da sam pomalo razočarana. ponekad se možda i krivo izrazim pa me ne shvaćate ali...
to što si napisao je sasvim točno. liverpool je dominirao gotovo cijelu tekmu. i drago mi je da su i uspjeli zabiti bar taj jedan gol, koji je meni osobno i bio "najljepši". a onda, ovi imaju dvije šanse i iskoriste ih. mislim da to samo dokazuje da je u nogometu potrebna i sreća.
bilo, prošlo...
Na vrh
Michko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Michko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2007 u 23:50
Meni je zao zvezdasa.....Da nebese Milana sada bi Zvezda bila prvakLOLLOLLOL
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2007 u 02:23
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

tebe draga uvijek netko razocara
Normalno, kad se duzi s tobom...
Nista, ljudi, sto rece zlatkohead, da se ovo lockuje... Glupo je i bilo ocekivati da se ponovi ono od pre 2 godine... Ja, jednostavno, ne volim italijanski fudbal... Oni zabiju jedan, i onda bunkerica i opstrukcija... Sto rece neko, Inzagija pogodila lopta, kao da mu je neko izvadio slepo crevo nazivo... ne znam... idemo dalje... vec u julu pocinje novi ciklus... A, nesto razmisljam, mi smo (mislim i na NAS, i na VAS...) jadna margina u evropskom fudbalu... Mozda, samo mozda, ako bi se napravila neka, o5, jadranska liga... Pa da igramo malo ozbiljnije tekme, pa da u toj jadranskoj lizi izaberemo jednog predstavnika za ligu sampiona... Eto, samo razmisljanje jednog obicnog srpskog vola, sto rece Bora Cosic...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2007 u 02:35
Partizane jedini, mi za tebe živimo.....
A ko je to igrao sinoć????LOL
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2007 u 12:50
 johhny q....dok se samnom druzi bit ce joj preljepoWink
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.