| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Problem sa download-om. |
Odgovori
|
| Korisnik | |
pejafor3
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Problem sa download-om.Objavljeno: 02.Svibanj/May.2007 u 09:28 |
|
Ja ovo nisam nikad ni cuo ni video.
Sta mi se desava. Kad pustim fajl da se skida iz Flashget-a ili Reget-a i fajl se ili pauzira ili skine, kompjuter i dalje nastavlja u pozadini "nesto" da skida i naravno uzme mi celu vezu i tako da ne mogu nista da skidam dalje ili da surfujem. Jedino resenje je da se diskonektujem pa ponovo da se konektujem. Ima li neko ideju sta bi to moglo biti. U procesima mi nije nista ucitano od flashgeta ili regeta, nemam virusa, ne znam.... Da li neko zna neki softver za kontrolu interneta ali tako da mogu da recimo vidim sta odlazi i dolazi od fajlova odnosno internet konekcije. |
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2007 u 11:54 |
|
net limiter
On će ti pokazati koji program ti uzima koliko bandwidtha... |
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2007 u 12:04 |
![]() |
|
frm1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2007 u 15:59 |
|
Ili ako hoces saom da vidis koji je program u pitanju, bez instalacije, mozes TCPView da skines (http://www.sysinternals.com). Mali je, besplatan i ne trazi instalaciju.
|
|
![]() |
|
pejafor3
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2007 u 18:29 |
|
Evo ovako,
Flashget ostaje otvoren (procesi) i nakon zatvaranja programa. U Netlimiteru se vidi kao i u TCPView u, znaci i dalje skida punim gasom samo ne znam sta i gde to zavrsava, verovatno u nekom "dump" fajlu. Dobar je TCPview jel odatle mogu da selektujem flashget i da prekinem vezu i da ga ubijem iz procesa, i onda radi normalno. E sad, probao sam ja jos juce nekoliko verzija flashgeta ali nece da radi, odnosno sve je isto. Sad cu da probam reget da li i on radi ovo, da budem siguran. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |