| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
BS Player Audio Problem |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Packy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 19.Svibanj/May.2005 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 115 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: BS Player Audio ProblemObjavljeno: 27.Travanj/Apr.2007 u 16:52 |
|
Koristim BS Player za gledanje filmova, medjutim imam jedan problem. Zvuk prilikom nekih muzickih efekata, pucnjave ili nesto drugo je mnogo jaci od govora. Tako da mi se cesto desava da kod gledanja filma, ne mogu da namestim jacinu zvuka. Ako stavim preglasno sve se trese kada dodje "do akcije", ako stavim pretiho, ne cujem sta pricaju, sto moze biti problem ukoliko je prevod ocajan. Da li ovo moze nekako da se uskladi?
|
|
![]() |
|
pejafor3
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2007 u 11:40 |
|
A tesko je za objasniti, jer ja koristim druge programe. Uglavnom, u svom plejeru nekako u opcijama moras imati opciju FILTERS, e tu imas opcije kao sto su Default direct sound, Audio switcher, Video Renderer i jos nekoliko opcija medju kojima ces videti recimo MPEG-1 audio decoder, pa onda tu imas opciju AC3 decoder settings gde ces mu reci da li imas 2.1 ili 5.1 zvucnike. PA onda treba i da ukljucis....
VIDI, nisam ti bas nikako pomogao, ali eto, pusti film, igraj se malo kroz BS player trazi opcije za podesavanje zvuka, kao sto imas i za podesavanje slike. Snadji se nekako. |
|
![]() |
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2007 u 18:53 |
|
Potpuno si u pravu. Jedino resenje je u podesavanjima. K'o sto kaze PEJAFOR3, malo se "igraj" sa podesavanjima!
|
|
|
Vladika
|
|
![]() |
|
Zlatkohead
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2007 u 10:57 |
|
jel ti samo s bs-om takav zvuk? probaj s windows media playerom 11, pa ak koristiš bs samo zbog titlova, to ti može i media player 11 (povuć titlove)
p.s. ja sam prije sve filmove gledao s bs-om (zbog toga što je bio naj program da može povuć titlove), ali sad mi više ne treba... i da nisu slučajno filmovi takvi? kinoripovi slučajno... i btw. provjeri da ti nije uključena neka opcija na zvučnoj kartici... kod mene zna bit uključen glupi bass... al ga isključim svaki put kad dižem winse |
|
![]() |
|
Packy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 19.Svibanj/May.2005 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 115 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Svibanj/May.2007 u 03:45 |
|
Sa svim filmovima je bio problem, nekim vise nekim manje. Evo instalirao sam Crystal Player i sigurno cu ostati na njemu. BS Player je toliko hvaljen da sam se i ja "navuko" na njega, pa sam druge programe zanemarivao. Sto se tice WMP 11, ne volim ga, posto ima malo mogucnosti, i nije progrom koji se fokusira jedino na divX filmove, (slicno se desava sada i sa BS Playerom, otkad je dvojka nabudzena bespotrebnim stvarima, poput citanja DVD, koji ne podrzava IFO fajlove). Toplo preporucujem svima Crystal Player, stvarno je odlican.
Ažurirao Packy - 01.Svibanj/May.2007 u 03:47 |
|
![]() |
|
Zlatkohead
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Svibanj/May.2007 u 11:05 |
|
OK, TVOJ ODABIR... meni wmp11 zadovoljava sve potrebe (najvažnija čitanje engleskih titlova)... koristim i wmp classic radi čitanja .flv fajlova i sličnih (youtube)
|
|
![]() |
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Svibanj/May.2007 u 14:14 |
|
Probaj i Viplay, izvrstan!!!
|
|
|
Vladika
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Svibanj/May.2007 u 20:06 |
|
To Vladika, moj čovek.....
|
|
|
|
![]() |
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Svibanj/May.2007 u 20:55 |
|
Eh, sta da se radi, u poslednje vreme sve vise koristim Viplay, BS player gotovo da sam zaboravio. Ovaj je mnogo "laksi" i BRZI!!!
|
|
|
Vladika
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2007 u 00:31 |
|
Konačno da me neko posluša.... pa naravno, BS ima svoje prednosti, ali kad se svedu računi.... ViPlay!!!!!!!!
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |