Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Divx Subtitles
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Divx Subtitles

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
rmijailovic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rmijailovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Divx Subtitles
    Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2007 u 20:27
Skinuo sam dobar DVD Rip filma Sunshine (SUNCE) ali nigde ne mogu da nadjem prevod bilo Srpski ili Hrvatski pa ako neko od clanova ima neka posalje na moju adresu

Ako nekom treba sam film neka se javi poslacu mu link za download.
CryCryCryCry
Na vrh
maven View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj maven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2007 u 08:11
Nemojte se mučit tražit link, NEMA DVD Rip-a, ali to je vjerojatno jasno svakome s pola mozga.
MaVen
Na vrh
maven View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj maven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2007 u 08:18
Naravno, nema DVD RIP-a za Sunshine iz 2007. (od Danny Boylea), a ne za Sunshine iz 1999 (od Istvana Szaba).
MaVen
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2007 u 08:44
Imam osecaj da je taj film govno neopevano. Uglavnom tako bude.
12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
maven View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj maven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2007 u 08:55
Ako vam je bio dobar "The Core", bit će vam dobar i ovaj, ako vam nije bio dobar, neće vam biti dobar niti ovaj. Otprilike slična tematika, slični efekti, sličan low casting, slaba razrada likova, dobar FX.
MaVen
Na vrh
theacidwiz View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj theacidwiz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2007 u 16:35
Originalno postovano od strane rmijailovic rmijailovic piše:

Skinuo sam dobar DVD Rip filma Sunshine ...

LOLLOLLOL

...i da, bolje ne ostavlja svoju e-mail adresu od provajdera na forumima, jer ces garant dobiti gomilu SPAM-a... Otvori bolje neki besplatan mail account...
[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/1476/theacidwizpr8.jpg">
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.