| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Komedije & Horori |
Odgovori
|
| Korisnik | |
silvyyy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Komedije & HororiObjavljeno: 23.Travanj/Apr.2007 u 16:54 |
|
Ove titlove nisam mogla nigde da nadjem. Pretpostavljam da su male sanse da ima neko od vas, ali ako ima bilo bi jako lepo od njega/nje kada bi mi poslao na mail, uploadovao na sajt.. ili tako nesto. I da titlovi da budu na razumljivim jezicima (sprski, hrvatski, bosanski, engleski) silvija45@gmail.com Pa evo... Komedije: Air Bud 2: Golden Receiver (imam engleski) Amazon Women on the Moon (imam engleski) I Wanna Hold Your Hand (imam engleski) Love at First Bite (imam engleski) So I Married an Axe Murderer (imam engleski) Air Bud: Seventh Inning Fetch Air Bud: Spikes Back Attack of the Killer Tomatoes! Coneheads Drop Dead Fred For richer or poorer How to Irritate People Jesus Christ Vampire Hunter Joe's Apartment Life-Size Miracle Dogs Too Rock 'n' Roll High School Throg Vamp Hororri: Warlock: The Armageddon (imam engleski) Yeogo goedam 2 (imam engleski) Yeogo goedam 3: Yeowoo gyedan (imam engleski) The Blob(1988) (imam engleski) Der Golem(1915) (imam engleski) Vampyros lesbos (imam engleski) E tu vivrai nel terrore - L'aldilà (imam engleski) The Dark Half (imam engleski) The Mangler The mangler reborn Rawhead rex An Evening Of Edgar Allan Poe Lemora-A Child's Tale of the Supernatural Dr. Rage Tales from the Crypt Bad Dreams The Last Sect Twice-Told Tales Abominable Vampire Circus Blackwater Valley Exorcism Scars of Dracula Dracula's Curse SSSSSSS Wishmaster II - Evil never dies Last Woman on Earth Troll Black Christmas(1974) The Resurrected Creepshow III Dr. Moreau's House of Pain Trick or Treat(1986) Dead & Buried Quicksilver Highway The Dead Father Twilight Zone: Rod Serling's Lost Classics Puppet Master vs Demonic Toys Transylvania 6-5000 The Crazies Dust Devil Jigoku kozô Za ginipiggu 3: Senritsu! Shinanai otoko Za ginipiggu 5: Notorudamu no andoroido Za ginipiggu 6: Peter no akuma no joi-san Virgin Witch To je to.. Ažurirao silvyyy - 25.Travanj/Apr.2007 u 18:36 |
|
![]() |
|
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2007 u 20:00 |
|
za Black Christmas(1974) imas eng na sajtu
|
|
|
|
![]() |
|
Michko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 360 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2007 u 20:03 |
Kolega koji je poceo da ga prevodi kaze da nema veze s tim filmom ![]() |
|
![]() |
|
Dr Dragan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Доца Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Рача-Крагујевац Status: Offline Points: 4334 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2007 u 22:20 |
|
Silvyy: Za film Warlock I imas na ovom sajtu ali za moju verziju nikako nisam mogao da uskladim vreme pa sam bas sinoc pomocu Subtitle Workshopa red po red nastelovao za moju verziju.Ako ti ne odgovara ovaj posalji PM da ti posaljem ovu prepravljenu pa probaj
|
|
|
|
![]() |
|
silvyyy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2007 u 02:22 |
|
Za Black Christmas to nije taj titl, nema veze sa tim filmom. To je titl za neki film koji se sastoji iz vise prica... ne znam koji je
A za warlock mi neodgovara, ja sam pokusavala da sredim u sw ali nisam uspela nikako da usinhronizujem. Ajd ako ti nije prob posalji mi na mail, da vidim da li taj odgovara. Ažurirao silvyyy - 24.Travanj/Apr.2007 u 02:27 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |