| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
BELI |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: BELIObjavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 02:42 |
|
Ova je tema namenjena iskljucivo tome da vidimo da li je BELI trebao biti banovan i zasto je banovan. Hajde da vidimo. Ovo je jedan citat (iz pp-a; ne bi bilo fer da kazem iz cijih poruka)
Zbog navodjenja tudjih reci korisnik BELI je banovan. Da li vi smatrate da je to ok? Mozda je trebalo da se precuti i predje preko ovako dobro uradjenog odgovora -covek je ocigledno pravnik-(?) ili da menjam necije reci? Da ih izvrcem? Kada smo kod toga, zanimljivo je i to sto postoji mogucnost da je zadnja recenica DODANA upravo da bi korisnik BELI bio diskreditovan ili cak stavise, BANOVAN??? Moguce. Ali ja necu reci javno ko mi je ovo poslao. PITAM javno, da li je taj post zaista bio takav, jer ja nisam stigao da ga vidim pre brisanja. Darije ili neko drugi ga je na vreme sklonio (obrisao). Razlog drugi nije taj sto sam vec imao zuti karton vec pp u kojoj, na dnu, pisem : " I da, drago mi je zbog rezultata tekme" Da pojasnim, partizan je izgubio po ko zna koji put, a darije je zagrizeni partizanovac. To je bila kap koja je prelila casu. Nakon toga dobio sam poruku: Zbog licne uvrede dobijas ban!!! On sada trazi da se izvninim. Za sta? Za tudje reci? Nije mi na kraj pameti da to cinim. |
|
![]() |
|
varazdin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 02:55 |
|
Nije dodano ništa, ja sam bio tu kad je postano. Tako je izgledao tekst.
|
|
![]() |
|
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 02:58 |
|
Znaci, to je ceo jedan post. A sad bih ja pitao g. darija zasto me optuzuje za ove zadnje reci. Kaze da sam ja psovao po forumu. A darije????????????????????????????????????? |
|
![]() |
|
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 03:05 |
|
Znam da mnogi od vas sada citate ovu temu ali jednostavno ne smete da odgovorite. Zasto? Pa ako je mene banovao, i vas ce. Zato ja kazem, UPRAVA NAPOLJE (Ogranicavam se na jednog clana uprave, sam ce se prepoznati) |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 03:18 |
Beli, smešan si mi!!!! A i malo te žalim!!! |
|
|
|
![]() |
|
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 03:24 |
|
Zalim i ja partizan. Ovde imam tri komsije koji su najpre krenuli iz lokalnog kluba za vece klubove, pa u ZVEZDU, pa u inostranstvo. Partizan zaobilaze u sirokom luku. (Najsveziji primer je Lukovic-sad igra u Italiji) Ažurirao useri - 22.Travanj/Apr.2007 u 03:32 |
|
![]() |
|
Rodman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 28.Travanj/Apr.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 861 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 11:29 |
|
Koja ste vi djeca, uskoro ce poceti svadje moj je tata jaci od tvog
|
|
![]() |
|
dejan-sl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
deky Pridružen: 18.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Slatina Status: Offline Points: 3821 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 11:40 |
|
sta lupas bzv,da ti je BAN dodijeljen zbog tog gore navedenog(partizan).ma jebo te partizan.BAN si dobio jel si bio opomenut i zuti si dobio da vise nema pisanja na topicu gdje se traze titlovi,al ti se pravio da nevidis i dalje si nastavio pisat i zajebavat,svi su prestali samo si ti dalje nastavio.Napadas darija bzv on te je i vratio zadnji put kad si dobio BAN(njemu mozes zahvalit za prosli put) ,al ovaj ti ja put kazem da te nece nitko vratiti ako tako nastavis,niti darije a ni nikola.a ako jos neznas zasto si dobio BAN,pa sta ja da ti radim lega,nemozes uvijek samo napadati bez razloga nekog
Ažurirao dejan-sl - 22.Travanj/Apr.2007 u 11:51 |
|
|
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
|
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 11:42 |
|
Ma ova tema uopće nema smisla i darije trebao si ju odmah zatvorit!
@useri budi sretan ako sada ne dobiješ ban jer ovo je prozivanje administratora, a očito ni pravila nisi pročitao, tko god da se krio pod tim nickom! Ova tema ide pod lock, a svaka iduća tema u tom kontekstu prozivanja moderatora i administratora će biti ne samo lock nego i ban....mislim da se kolega darije i deky slažu! Što vi mislite ljudi, ako ste navikli do sada se ponašati na forumu kako hoćete i kad je odjednom netko odlučio početi provoditi pravila ovog foruma, da ćete i dalje provoditi ovakvu vrstu primitivluka.... pravila su jednaka za SVE bez obzira na staž na forumu ili broj postova, i ban će dobiti svatko tko ga zasluži, a BELOM je već previše puta bilo progledano kroz prste, a toga više neće biti.... LOCK |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |