Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - EURO 2012
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

EURO 2012

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
monkey View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: EURO 2012
    Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2007 u 11:47
evo poljaci i ukrajinci domaćini... sad će ovi naši iz saveza pričat o zavjerama i sličnim stvarima
Hajduk živi vječno
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2007 u 11:50
Svakako iznenađenje..mislio sam da će Italija dobiti to,ako ne oni onda Hrvatska i Mađarska..al eto..ispalo je sasvim 3,sretan sam zbog toga da talijani nisu dobili...Rekao sam ako necemo mi dobiti..daj Bože da dobiju ukrainci i poljaci...
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2007 u 12:02
Ovo sam kopirao s net.hr:
A podijeljena su mišljenja o postupku Zdravka Mamića, koji je nakon završetka prezentacije ustao i dvoranom počeo vikati: "UEFA! UEFA! UEFA!" U navijanju su mu se pridružili i neki članovi mađarsko-hrvatske delegacije.
Hajduk živi vječno
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2007 u 12:08
No ajde kako cemo onda dobiti sta?koji kreten...Dead
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2007 u 17:14
se je to zbog politike i ukrajinki
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2007 u 17:58
HEHE, MENI I MOM BURAZU JE BILO OČITO DA ĆE POLJSKA I UKRAJINA DOBIT... ITALIJA NAKON SVIH SKANDALA NIJE IMALA ŠANSE... ALI, NA KRAJU KADA TI SAD NETKO KAŽE DA NISMO DOBILI JER MORAMO PUNO GRADIT I BLABLA, JA KAŽEM DA SMO ISTI KAO I POLJACI/UKRAJINCI... I ONI GRADE 4 STADIONA + OSTALE ŠTO RENOVIRAJU... sad zašto nismo dobili, nemam pojma... jebiga, šta ćemo... nećemo sad sjest i plakat... :)

Na vrh
tigra View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tigra Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2007 u 21:18
Biti će bolje sljedeći put... Bar se tako nadamo. I ja sam ostala šokirana kad sam pročitala da su domaćini Poljska i Ukrajina. Mislim da je taj izbor ipak bio najveći šok. Šteta...
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2007 u 21:33
Da jedina fora je u tome da su nas s talijanima stavljali u favorite...a na kraju nismo dobili ni jedan glas..dobit cemo domacinstvo tamo negdje 2050...
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2007 u 09:20
meni nije bio šok... nadam se samo da nisu razlog pare i politika, kako se već i govori...  vidjet ćemo kak će bit za Euro 2016, a jooooj...

Na vrh
wolverine View Drop Down
Translator
Translator
sex addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wolverine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 01:52
i ja sam bio sokiran kad sam video da Srbija nije bila medju kandidatima Big smile
rock'n'roll is about emotions,
punk rock is about attitude,
hardcore is a way of life!
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 00:58
Poljska i Ukrajina su samo zbog politike dobili Euro 2012
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 12:07
vlatko markovic u danasnjim sportksim
"PLATINI J JA SAMO PREVARENI"
pa koji je to idiot ko da on znaci nesto platiniju u zivotu.al ajd prizna stari prdonja da 2016 nema nikakve sanse pored italije i spanjolske.
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 12:08
Originalno postovano od strane Dino1111 Dino1111 piše:

Poljska i Ukrajina su samo zbog politike dobili Euro 2012
da mesiceva izjava,on se razumije u nogomet kao i krava u vaterpoloAngry
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 13:19
ma zbog kakve politike?? mi smo jadni kao i mađari i zbog toga nema eura za nas. sve neka obećanja: sagradit ćemo ovo, sagradit ćemo ono... ma koga oni varaju s tim glupostima. evo uzmimo primjer rijeke i njenog kandiditiranja za mediteranske igre. triput su se već kandidirali, a još uvijek nisu ništa novo napravili. samo neke priče: ako dobijemo ćemo napraviti. pa je**m vam mater tako nećete nikad ništa dobiti
Hajduk živi vječno
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 13:20
mi samo mozemo dobiti europsko i svjetsko prvenstvo u stolnom tenisu,tu smo najjaci
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 13:23
ma mi ne možemo ništa dobiti. i ovo prvenstvo u rukometu ne znam zašto smo dobili. jer su i oko toga nastali problemi. oko gradnje dvorana.
Hajduk živi vječno
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 13:25
e lega u osijeku su napravili dvoranu,kao bit će bolja od zrinjevca i puno vise mjesta,sve ce se tamo odrzavat,bla bla...kad ono jos ni jednu tekmu nisu odigrali,nista nije  napravljeno kako treba,pa bi je mogli i rusiti

Ažurirao dejan-sl - 22.Travanj/Apr.2007 u 13:25
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.