Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoc sa titlovoma
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoc sa titlovoma

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Cimike View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cimike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 09:24
ne mogu da nadjem sticky. jel to ime foruma ili sta?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 14:20
A da ti nas malo ne zezaš ovde,a?
Kursorom miša (to je ona, uglavnom, bela strelica, koja se pomera kad mrdaš mišem) dođi na ova slova ispod(podvučena) i klikni levim klikom miša. Otvoriće ti se tema gde imaš uputstvo kako uraditi to što ti treba. Ali evo ti jedan savet: dođi ti kod mene, ponesi te filmove što imaš, pustićemo da se rade i .....
http://www.titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=11450
Na vrh
Cimike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cimike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 21:57
ok sada sam sve tu uradila. skinula sam taj program sa neta i sve uradilo kako na slici (doduse skinula sam noviju verziju ffdshow, ali kada rezem disk opet nema prevoda i uz to mi se i slika pogorsala (verovatno zbog novog codeca)
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2007 u 01:05
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Ali evo ti jedan savet: dođi ti kod mene, ponesi te filmove što imaš, pustićemo da se rade a u međuvremenu ćemo već naći neku zanimaciju .....LOLLOL
Na vrh
varazdin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj varazdin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2007 u 01:16

Ali evo ti jedan savet: dođi ti kod mene, ponesi te filmove što imaš, pustićemo da se rade a u međuvremenu ćemo već naći neku zanimaciju .....

To darije!!!
(sori na offtopicu nisam se mogo suzdržat )

Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2007 u 01:17
Pa nisi uradila sve kako treba, cim ti titl nije zalepljen...
Na vrh
Cimike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cimike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2007 u 18:11
jeste titl je zalepljen kada ga otvoirm sa bs player je tu takav, cak su i fontovi one boje koje sam ih podesila, ali kada dodjem do nerovision, onda se prevod ne pojavljuje.
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2007 u 18:55
a jesi zapela za nerovision majke ti...
koji ce ti to uopce qrac?
nero je cisto smece i sve sto ima u sebi ime nero, koristi ga samo za przenje a za gledanje imas HRPETINU predobrih alata

Ažurirao Sentinel - 23.Travanj/Apr.2007 u 18:56
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Cimike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cimike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2007 u 20:54
pa bas mi za rezanje i treba.
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2007 u 21:14
pa idi na NERO BURNING ROM...
i tu sprzi normalan cd/dvd... ono koliko tesko???
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2007 u 21:18
Ma hajde Cimike, pa to je bar lako. Ima li neko u tvojoj okolini da ti to pokaze (pitaj prvog osnovca, bez obzira na razred, pokazace ti).
Vladika
Na vrh
Cimike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cimike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2007 u 21:42
ja sto ste vi tako cool.  da li se secate mozda svog pocetka? pa ovo je forum za pitanja, zar ne? nema stvarno potrebe za jeftinim provalama. ukoliko su vam pitanja banalna nemojte na njih da odgovarate. to je bolje nego da pokusavate da budete duhoviti, okay? 

Ažurirao Cimike - 23.Travanj/Apr.2007 u 21:55
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2007 u 02:26
A stvarno zasto ne koristis nero burning rom? Mnogo jednostavnije za objasniti...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2007 u 03:44
Ma nije njoj problem da nareže, nego joj treba za DVD player koji ne podržava prevode DivX filmova. A tvoj problem Cimike je u verziji NeroVision Express-a.... Novije verzije nemaju podršku za prevode!!!! Pronađi tačno onu verziju koju sam napisao u uputstvu!!!!!
Na vrh
Buca kralj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buca kralj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2007 u 11:04
Kako zalepiti titlove posle frejmovanja,da ih umemorisem uz film.Pozdrav.
fear
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2007 u 13:39
Ljudi!!!
Ja moram da priznam da se nisam ovako slatko nasmejao vec godinama. Citajuci ovaj post suze su mi krenule.
Obozavam vas sve zajedno i ulepsavate mi dan.

CIMKE CARICA ! ! ! ! !
12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.