Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DAY BREAK i SLEEPER CELL PRIJEVOD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DAY BREAK i SLEEPER CELL PRIJEVOD

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
simbaleo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj simbaleo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DAY BREAK i SLEEPER CELL PRIJEVOD
    Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2007 u 06:39
zasto nema od serije daybreak prijevod za 10 epizodu,ona jedino fali,sto de dogadja s tim,hvala
Sleeper cell isto nema kompletan prijevod pa dobri ljudi ako moze i to hvala
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2007 u 11:58
Ovo je kršenje pravila ovoga foruma to je isto kao da zahtjevaš prijevode za serije i filmove a zahtjevanje je ZABRANJENO. Tako možeš dobiti opomenu pred žuti
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
simbaleo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj simbaleo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2007 u 13:36
ok sorry ali vidim da mnogi zahtjevaju neke prijevode pa mislim da je to dozvoljeno,sto se onda smije pitati u vezi prijevoda
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2007 u 13:50
Pa ja mislim da zahtjevati smjeti..a traziti ne..bar je tako Darije napisao nedavno Confused
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2007 u 14:21
Baš suprotno Bebinjo zahtjevanje se ne smije a tražiti u smislu molim ili ima li netko... to se smije
Prvaila:
Travian
Kliknite
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2007 u 14:22
Sve je ovdje u redu, čitajte malo pravila prije nego čovjeku zaspamate temu... Nije nikakvo pravilo prekršio.
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2007 u 14:31
Originalno postovano od strane Dino1111 Dino1111 piše:

Baš suprotno Bebinjo zahtjevanje se ne smije a tražiti u smislu molim ili ima li netko... to se smije
Prvaila:

Dino, ajde ti lijepo nama citiraj to pravilo...
Ako netko traži prijevod njegovo je kako će koncipirati tu potragu, molim, tražim, trebam, želim...ništa od toga nije kršenje pravila...kršenje je kada netko traži da mu se prevede nešto ili kada izričito traži ili optužuje nekoga da nije preveo ili proziva da prevede, tako da....pročitajte pravila, meni se ne čine baš toliko komplicirana za shvatit.

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2007 u 15:24
no ok ja sam to znao...o cem je onda problem?
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2007 u 15:24

On je napisao "zašto nema" to sam ja protumačio kao zašto niste preveli ili zašto ne prevodite. Negdje prije "netko" od admina ili modera napisao da nitko ne smije zahtjevati nego da čekaju kao i svi ostali forumaši.

Ažurirao Dino1111 - 12.Travanj/Apr.2007 u 15:27
Travian
Kliknite
Na vrh
simbaleo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj simbaleo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2007 u 15:36
samo mala igra rijeci,ne razumijem cemu frka
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2007 u 15:37
Uh dino. ti stvarno nemaš druga posla. što ne pogledaš neki film, bracane?
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2007 u 15:38
Joj Dino daj se ne pravi malouman...pa čovijek je pitao zašto nema titlova, ako znaš zašt nema onda mu odgovori zašto nema...i shvati da ovdje postoje moderatori i admini koji će sve što nije u skladu s pravilima sankcionirati, a ti im nam možeš pomoći utoliko što ćeš stisnuti post report i napisati razlog, a ne se igrati moderatora, bez uvrede, vidim da si ok dečko, ali malo pretjeruješ.

Ažurirao Dngy - 12.Travanj/Apr.2007 u 15:41
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2007 u 15:41
Ja se ispričavam simbale-u što sam mu "uništio" temu

Travian
Kliknite
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2007 u 15:42
Nisi uništio, samo nek neko pametan obriše sve postove osim leovog pitanja.
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2007 u 15:47
Ako netko želi pomoći začetniku teme, neka mu se obrati na PM jer ovo ide pod lokot iz prostog razloga što bi se ovo moglo sada pretvoriti u nešto drugo, a to sam trebao napraviti i malo ranije...
A postove neću brisati da i drugi mogu pročitati neke stvari, jer vidim da mnogi ne čitaju pravila.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,196 sekundi.