Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Arthur And The Invisibles FRENCH DVDRip
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Arthur And The Invisibles FRENCH DVDRip

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
theacidwiz View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj theacidwiz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Arthur And The Invisibles FRENCH DVDRip
    Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2007 u 00:25
Dobio sam ovaj rls Arthur And The Invisibles al nema sanse da namestim onaj titl za mVs [81KB srt] ili onaj drugi za cinefox [58KB sub] rls. Jel mozda neko uspeo ako je skinuo DVDRip ovog filma???

Kada promenim FPS i mrdnem malo titl cini mi se da pashe skoro dve trecine filma ali se posle izgubi + audio language nije engleski tako da mi je to jos teze...

Confused

Aj poz!
[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/1476/theacidwizpr8.jpg">
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2007 u 21:16
jbg, koliko ja vidim imas samo moj titl dostupan [mvs], a taj drugi koji imas je fake...
ja sam piso za telesync pa mozda zato ne pase kaf promijenis frame rate...
jedino da skines sa ENG audiom i nastimas malo po malo ako ti se ne poklapa...
sry
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj theacidwiz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2007 u 23:37
Tako sam i mislio. BTW, nije onaj drugi fake. Neko je verovatno preveo tvoj titl na Srpski (mada ne bas skroz) i konvertovao ga u .sub i potpisao se na kraju titla ovako:

{137317}{137370}{Y:i}Titlovi by:|Boki
{137567}{137817}Prevod sa hrvatskog na srpski:|BFA for Subtitles

Poz!
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2007 u 13:02
a ne znam za taj, nego jedan je bio uploadan pod imenom da je za arthura a bio je neki totalno lijevi film pa sam mislio da taj imas...
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 11:13
Arthur.Et.Les.Minimoys.2006.FRENCH.TS.XviD-CiNEFOX
Uploudovao pa probaj.
12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2007 u 18:54
imas na sajtu sada uploadan moj titl prilagodjen za r5 sa ENG audiom i ok je, sve stima, pa ako hoces skini taj release.
pozz
Na vrh
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj theacidwiz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 17:03
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

imas na sajtu sada uploadan moj titl prilagodjen za r5 sa ENG audiom i ok je, sve stima, pa ako hoces skini taj release.
pozz

To je to, taj jedini stima i na FRENCH release.
10x
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.