Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Skidanje Filmova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Skidanje Filmova

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
real ninja View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj real ninja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2007 u 17:52
Slažem se sa @Shejtanom za Rapid Share. Sve ovo ostalo koristi, ali Rapid Share...
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2007 u 20:56
lol njubine...
dzaba vam i godisnja pretplata na RS i torrenti sa 3k seedova ako nemate barem flatrate :)))
dakle:
1) neku vrstu ADSL-a sa flatrateom
2)klijent za P2P razmjenu preko torrenta (bitcomet, bitlord, microtorrent, nije bitno koji) ili direktno (emule i dc++)
3)zlicica vegete :)))

Ažurirao Sentinel - 09.Travanj/Apr.2007 u 20:56
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2007 u 22:16
E, da... Bez vegete ne moze...LOL @undying, nemam pojma, ja koristim samo BearShare i Microtorrent, tako da ne znam za ostale... Poslao mi je AcaN jednom neke linkove za RS, pa nista nisam uradio, tako da mislim da je RS, ako nemas Premium, cist kerov k...c
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2007 u 22:47
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

3)zlicica vegete :)))

LOLClapLOL
LOLLOLLOL
Vladika
Na vrh
ivicars View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivicars Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2007 u 08:53
Ja koristim EMule i Lime Wire za skidanje svega i svacega.Medjutim najvise narocito za filmove koristim DC++.
Nalazi mi fajlove na mnogo mesta tako da imam uvek da vucem pun protok.Jos jedna stvar.Ja nocu gasim racunar,ujutru ako nisam tu ili podesim sam da se upali ili ga upali neko drugi.Dc++ se sam podize i konektuje na odredjene hub-ove i nastavlja da skida tamo gde je stao.
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2007 u 12:49
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

lol njubine...dzaba vam i godisnja pretplata na RS i torrenti sa 3k seedova ako nemate barem flatrate :)))dakle:1) neku vrstu ADSL-a sa flatrateom2)klijent za P2P razmjenu preko torrenta (bitcomet, bitlord, microtorrent, nije bitno koji) ili direktno (emule i dc++)3)zlicica vegete :)))

Ja imam flat ali slabo mi radi torrent a sa emule nema valjde skidati nove filmove ili serije, zato lepo uplatim RS i samo skidam
ono sto ne nadjem premo http-a tu je emule

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2007 u 00:27
sto se tice torrenata, nije bitno koji klijent koristis, bitno je koliko seedova taj torrent ima, znaci kad skidas preko torrenta nadjes onaj sa puno seedova i peerova i to ti znacu da je file aktivan...
a placat RS... cista pljacka...
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Dr. Snaut View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Snaut Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2007 u 00:44
Za pravog filmofila nema boljeg programa od eMule!
Na vrh
DYLANDOG View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DYLANDOG Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2007 u 03:06
ja bih rekao warez sajtovi...brzi direktni http DL linkovi kao i ftp serveri:

http://kingdomofwarez.vumaz.com

Ako imate dsl/wirelles ili sat uzhivacete.
Na vrh
RoBa View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RoBa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2007 u 19:17
Vjerujte mi, ako ste na flatu i neprestano skidate nema boljeg programa od emule, gotovo da nema file-a kojeg necete naci na njemu..
sa 1 Mbit vezom skinete mjesecno preko 200GB...
DVDrip nadjete gotovo za svaki film, bio on iz 2006-te ili iz 1950-te godine..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.