Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - problem-titl
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

problem-titl

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
zoko5322 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoko5322 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: problem-titl
    Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2007 u 20:52
može mi neko objasniti zašto kad odem na stranicu sa titlovima vrijeme stoji od 29.3. kao i titlovi.znači ne mogu do novijih titlova.logiran sam i ne znam u čemu je problem
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2007 u 00:03
???
Na vrh
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2007 u 00:13
nije ni meni jasno ovo. pretpostavljam da mislis na vrijeme koje je na naslovnoj stranici ovog sajta. obicno slicne skripte rade na principu da vrijeme loadaju sa tvog kompa pa pretpostavljam da bi trebao podesit sat na svom kompu, al svejedno to nije razlog sto ne mozes pristupit novijim titlovima...

Ažurirao duke_of_earl - 02.Travanj/Apr.2007 u 00:13
-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
zoko5322 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoko5322 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2007 u 18:11
evo da lakše shvatite.ja se sada logirao -vrijeme i datum su 2.4.18h i 05 minuta.odem na stranicu sa titlovima a tamo vrijeme 1.4. i vrijeme stoji na 23h i33 minuta a sekunde ne mrdaju.znači nemogu do današnjih titlova.to mi se počelo sve češće dešavati.u 1 danu odem 10 puta i nema promjene.ovdje nemam problema samo na stranici sa titlovima.eto pa nek neko kaže neku pametnu,jer ja toliko pametan nisam.
Na vrh
zoko5322 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoko5322 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2007 u 18:17
evo opametio sam se-stisnuo refresh i gle čuda sve 5
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.