Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kako funkcionise upload!?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kako funkcionise upload!?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Stexman View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stexman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kako funkcionise upload!?
    Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2007 u 20:13
Sinoc oko 2 sata sam zavrsio prevod za seriju Lost 3.14 i odmah sam uradio upload na site. I evo malo pre se pojavio taj moj prevod ali je uploader neko drugi. Kako je to moguce? Prevod je ok, i nije diran moj potpis, samo me interesuje kako je neko mogao moj prevod da uplouduje pre mene!?
Pozdrav.
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2007 u 20:41
kad si uplodavao da li ti je izasao prozorce Hvala sto ste upladovali prevod...il kako vec? Ako nije onda prevod nije uploadovan
A taj neko je verovatno skinuo tvoj prevod za prijevoda-online il nekog drugog sajta pa ga ovde zakacio

Na vrh
Stexman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stexman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2007 u 22:06
Moguce je da nisam dobro uploadovao! Evo sad sam probao da uploudam za film Les.Brigades.Du.Tigre.2006.FRENCH.DVDRip.REPACK i nece nikako da mi izbaci tu poruku "Hvala...bla bla".
I nije prvi put da imam problema sa upload-om?

Ažurirao Stexman - 30.Ožujak/Mar.2007 u 22:08
Na vrh
Minal View Drop Down
Active member
Active member

"izgubljen"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Minal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2007 u 22:13
@Stexman - I meni se to desava, ali budem uporan i na kraju uspijem. Nekad iz prve, nekad iz 10-tog puta. Uglavnom gledaj da ti titlovi budu ZIP a ne RAR i ako ti ne prihvati nakon 2-3 puta, onda mijenjaj onaj opis (prva kucica kad uploadujes titl), tako da bi onda trebalo na kraju uspjeti. Ja sam pri uploadovanju svojih titlova skuzio da je greska negdje u opisu fajla. Kombiniraj kako ti padne na pamet, ali ne odustaj.

POZDRAV

Ažurirao Minal - 30.Ožujak/Mar.2007 u 22:14
Na vrh
Stexman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stexman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2007 u 00:52
NE vredi, nece pa nece. Jel to nemoze niko da namesti? Ovo nije problem od juce.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2007 u 01:39
samo da javim meni nikad nije funkcionisao
evo 4 godine
Na vrh
Stexman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stexman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2007 u 01:44
Uspeo sam konacno iz Internet Explorera! Ko je reko da IE ne valja, ha ha ha.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,305 sekundi.