Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pohvala
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pohvala

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
domy007 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domy007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pohvala
    Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2007 u 23:39
Neki dan, nakon dugo vremena mi zatrebali titlovi neki, i ja na google i on me baci ovamo. Sjetio sam se da sam prije bio regan na forumu, mjenjao se sa ljudima za filmove, bili su i oni neke problemi sa hostom i slicno... Sad dodem, a ono nov forum. Reko sam sebi ziher se moram ponovno regat, al idem probat. A ono radi. Weeee. Jako dobro sad ovo izgleda. Stvarno ekipa svaka čast. Samo nastavite tako. Clap

Balkan Mafia | Hrvatski GTA SA MP RPG Server | IP: 85.17.200.148:7783
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2007 u 23:41
E dobro nam došo nazad.Drago nam je da se stariji clanovi vracaju.Tako je i meni bilo,posle skoro dve godine sam nekako zalutao opet ovde i jos uvek sam tu i bicu.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2007 u 23:49
Clap

- samo dajte!  idemo... :)

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2007 u 00:03
ja nisam nikad ni odlazio :D

mozda na mjesec dva kad sam odnijao da se mijenjam :D

generalno ovdje nikad nisam bio zbog titlova
nego zbog mijenjanja
Na vrh
domy007 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domy007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2007 u 01:30
Yep, tak i ja vecinom. Btw, tebe se komunjara sjecam :D

Ažurirao domy007 - 29.Ožujak/Mar.2007 u 01:31

Balkan Mafia | Hrvatski GTA SA MP RPG Server | IP: 85.17.200.148:7783
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2007 u 11:22
Komunjara i ja imamo veoma sličan životopis
Ni ja nisam nikada odlazio s ovog foruma...prošao sam s njim sve i svašta, razne smjene vlasti, imagea, hostinga i sličnih stvari...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2007 u 11:52
JA sam otisao,jer jedno vreme sajt nije ni radio i onda sam dobio na mail da je opet proradio i tako sam dosao nazad.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2007 u 12:04
Dobro došao natrag
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.