Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trebaju mi neki DIVX titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trebaju mi neki DIVX titlovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
czeljko View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj czeljko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trebaju mi neki DIVX titlovi
    Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2003 u 11:43

Ima li možda netko slijedeæe titlove bilo na hrvatskom ili engleskom:

ADRENALINE / YOU STUPID MAN / WASTED / UNDER THE SAND / ARIZONA DREAM / BLACK ADDER:BACK & FORTH / I LOVE YOU TO DEATH / TED BUNDY / THE RETURN OF THE LIVING DEAD / VIDEODROME je u OGM formatu i ne paše mu nijedan titl koji sam skinuo

Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2003 u 00:55

imam ja sve osim you stupid man i imam ted

bundy na engleskom moze za 50 kuna sve na cedeu putem poste.odakle si???sl.brod

Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
honda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj honda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2004 u 23:40
svašta sam vidio ali da netko traži 50 kn za par titlova e to je stvarno sramota
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2004 u 23:42

Da i ja poènem naplaèivati.?? Koja glupost.

Originalno postovano od strane honda honda piše:

svašta sam vidio ali da netko traži 50 kn za par titlova e to je stvarno sramota

Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 00:23
Ovo je sramota!!!!! Naplacivat titlove koje si ionako skinuo negdje s neta elkaz može te bit sram!!!
Na vrh
Pero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 17:47
Elkaz prije æe te netko izbaciti sa foruma za 50 kn
www.kamikaza2003.cjb.net
Na vrh
Crips View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crips Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 23:37
titlovi se mjenjaju ili skidaju s neta ti ocito trazis di ces najprije zaradit 5 filmova tolko ne vrijedi.a ni ne vjerujem da to imas a czeljko probaj potrazit malo na netu mozda ih nades
somebody stop me
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,168 sekundi.