Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DRdamjan TINMAR KARAMAZOVI respect,
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DRdamjan TINMAR KARAMAZOVI respect,

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DRdamjan TINMAR KARAMAZOVI respect,
    Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2007 u 00:36
isto tako nam dragih   Kramazova respect
 a tu spada  covijek s najacim tilovima za sad po meni TINMAR respect, respect

kod tih nikova , likova ,  nema napinjanja ociju i usiju glatko i jasno  titl tece  TINMAR ima i najjaci  tajming a ne da nestane red za 0.5 sec

banuj te me zakljucajte temu boli me kita znam da nema reklama   al titlovi - extra  rullaju, jebiga poceli ste malo previse srat    
kad se poce raspravljat o prijevodim i tilovima vi zakljuvcate temu   kaj je ovo forum samo  za
ima ko titl?   kad ce se prevest to i to ?   trebam hitno titl ?

mislim  jadnoAngry

kad se ekipa,  il netko pokusa organizirat  neko timsko prevodjenje obicno se ta tema zakljuca pa sta ak neko popizdi  svako ima svoje misljenje kak i sta da se radi   pa ce se doc do konacnog rijesenja

ne sluzi li forum zato ???????????????????????

da dobijemo kvalitetu 
ja samo vidim da dobri ljudi odlaze  i dolaze glipteri koji zivcaju samo, jos ni jedan od njih nije  nista napravio

eto toliko   laku noc          prevodiocima RESPECT
ak mogu kako pomc imam svega     u bazi imam cca 350mb tilova koje sam sakupio od 2003g   99%  ex yu

cya
p.s.  nadam se da se nitko nece uvrijedit   nije mi to bila namjera nego mi je zao sta ce forum postat smeće     a dugo sam ovdje i dobro se zabavljo sa poznatim nam speedyom   i dalje sam s njim u kontaktu  najbolji virtualni friend

Cry

Ažurirao mad_smile - 19.Ožujak/Mar.2007 u 18:56
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,139 sekundi.